Повече от
професионалисти
в имотите

Нашата мисия

Да бъдем първият избор на клиента при нужда от професионалист в сделка с недвижим имот.

Лидери и новатори, диктуващи новите стандарти в индустрията

Вече повече от 18 години недвижимите имоти са наша страст и ежедневие. Всеки ден ние работим усърдно, за да направим възможно най-добрата сделка за Вас, нашите клиенти. Изградихме репутацията си на уважавани професионалисти сред клиенти и колеги чрез безкомпромисни стандарти на качество, упорита и честна работа, постоянно развитие, специално внимание към нуждите на клиента, иновативен подход и нестихващ ентусиазъм.
Високата ни ефективност се дължи на уникалния екип от специалисти, стремежа за експедитивно и коректно обслужване, гласуваното доверие от клиента и желанието ни за успех. Не е случайно, че 2/3 от бизнесa ни е по препоръка от доволни клиенти.

“ПЕЧЕЛИШ-ПЕЧЕЛЯ” Ние вярваме в моделa “Личен брокер”, където примо-консултантът е Вашият доверен и професионален имотен специалист. С почтенност, отдаденост, знания, опит и умения, примо-брокерът ще направи възможно най-добрата сделка за вас, без това да нарушава ежедневния Ви ритъм. По този начин Вие ще спестите време, нерви и пари, докато една от най-важните финансови трансакции в живота Ви е в ръцете на опитен специалист.


35+

Над 35 човека екип, които се отличават с изключителен професионализъм

35+
18+

Повече от 18 години недвижимите имоти са наша страст и ежедневие.

18+
8К+

Над 8000 подписани и реализирани сделки с наши клиенти

8К+

Запознайте се с нашия екип от
професионалисти

ОФИС СОФИЯ - ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ

Нашите офиси

София
София, ж.к. Зона B-5-3 ул. "Отец Паисий" №15, ет. 1
office@primoplus.bg
02 4 42 43 46
0888 11 88 68
Велико търново
ул. „Цанко Церковски“ 9, партер
vt@primoplus.bg
062 62 40 40
0889 89 92 89

  свържете се с нас

  primo line

  мнения

  на нашите клиенти

  quote

  Галина Тодорова

  Искам да благодаря на Мария Бижева за подхода, отзивчивостта и професионалното отношене. Тя е най-точният избор при нужда от посредничество!

  primo line
  quote

  Величка Костова

  Вежливо отношение, съобразяване с изискванията на клиента, коректност! Мартин Василев!

  primo line
  quote

  Ваня Игнатова

  Преди месец, благодарение на Вашите прекрасни и любезни консултанти, Ели Пенчева и Даниела Бояджиева, сбъднах своя съкровена мечта, да имам собствено жилище. Искрено им благодаря за цялото съдействие, подкрепа и напътствия, за да мине целия процес бързо и лесно като детска игра. Силно препоръчвам на всички, решили да се впуснат в имотния пазар, да се доверят на тяхната компетенция и приятелско отношение. Желая Ви здраве и още много успешни сделки момичета! Заслужавате го.

  primo line