Подкаст

Добре дошли в нашия подкаст!

Ето темите, за които ще си говорим тук:

1. Недвижими имоти – От 2003 г. сме отдадени изцяло на този бизнес, като помагаме на консултантите ни да развиват супер кариера, а на клиентите ни да правят супер сделки. За тези 18 години научихме много уроци и всеки ден продължаваме да учим нови. Тук ги споделяме с вас.

2. Инвестиции – Самите ние започнахме пътя си в инвестирането през 2005 г. Днес хиляди хора ни се доверяват, за да управляват инвестициите си в имоти по най-добрия начин. Една от нашите компании, IMVESTIA, е изцяло фокусирана върху инвестиционната ни дейност. IMVESTIA е автор на първия български подкаст специализиран в инвестиции в недвижими имоти.

3. Живот – ние на първо място сме хора, после предприемачи. В живота ни има семейства, деца, спорт, забавления и бизнес. Има радост и болка. Има успехи и падения. Има печалба, има и загуба. Ще говорим и за тях!

Не всичко е финанси и доход. Все пак, за какво са те, ако не живеем?

 

Щелян и Георги


последни епизоди

14 март 2023

Еп. 167: Ето как можем да бъдем част от управлението на гр. София! Гост: Любо Георгиев - Eкипът на София

В този епизод търсим отговори за това как може София да бъде управлявана по-качествено, за да предоставя по-добро качество на живот на своите жители.

1 ч. 10 мин.
9 март 2023

Еп.166: Доказани техники за рекорди в продажбите! Гост Петър Петков

Този млад търговец чупи рекорда по продажби на всички времена в компания с над 150 годишна история.

1 ч. 37 мин.
22 февруари 2023

Еп.165: Трябва ли да ни е страх? Устойчивост на сградите в България | Гост инж. Георги Колчаков

С инж. Георги Колчаков говорим за една от най-актуалните теми в момента, а именно земетръсната устойчивост на сградите в България.

1ч. 15 мин.