За първи път в България!
100% комисиона за брокера!

БРОКЕР НА ИМОТИ, КОЙТО ПОЛУЧАВА 100%? ДА!

Попълни формата и ще се радваме да поговорим за твоята кариера в Primo+

Ние просто искаме

СУПЕР ГОТИНИ ХОРА

да работят с нас!

Агенциите на имоти предлагат на брокерите различни екстри

Ние предлагаме да правим ПОВЕЧЕ СДЕЛКИ заедно и да ПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ, тъй като в това смеНАЙ-ДОБРИЗащо сме толкова убедени? Започваме с 4 причини! До края на страницата ще видите още. А като се видим, ще научите и още :)

icon

Модел за 100% комисион

icon

Най-развитата онлайн медия за имоти

icon

Инвестиционна компания, част от групата на Primo+

icon

Два от най-успешните подкасти в България

Сега имаш два избора!

Ако познаваш Primo и нямаш нужда от още информация, попълни формата. Ние те очакваме :)

Да прочетеш повече за нас и да решиш дали искаш да попълниш формата в края на страницата...

arrow down
mobile history image
history image

Историята зад марката Primo+

До къде стигнахме към днешна дата

Днес сме един от най-разпознаваемите брандове, които не просто са дали много пари за реклама, а са дали най-много стойност на всеки българин, който се е докоснал до бизнеса с недвижими имоти.

Предоставяме сигурност на всеки клиент, работейки с най-прозрачната компания на пазара. Никой не би дал всичко за репутацията си, ако никой не знае за репутацията му. Primo+ е компанията с най-много положителни онлайн отзиви сред агенциите за недвижими имоти в България.

Всеки брокер реализира чиста печалба. Всеки брокер работи за по-висока такава. Нашата цел е брокерите в Primo+ да имат най-високата чиста печалба, спрямо всички други брокери на пазара. Не за да парадират с пари и вещи, а за да осигуряват качествен живот на своите семейства.

Символ на лидерство. В един пазар, в който всеки иска да хване риба в мътната вода, ние водим с прозрачност, образоване и работна етика. Primo+ Academy вече четвърта година разпространява вътрешния ни know-how, за да могат повече хора да получат знания по темите: продажби, имоти, инвестиции.

Медия, екип от експерти, технологии и маркетинг – лостове, които систематизираха бизнеса на primo-консултантите и превърнаха възможностите в резултати. Инвестирахме години в тестване, за да можем днес да работим устойчиво и с прогрес.

За какво
и срещу какво се борим

Спокойствието на клиента

Всеки потребител на стока или услуга се чувства комфортно, ако му е предоставено качество.

Качеството при брокерите идва когато те не запълват част от живота си с тази професия, а когато тази професия е мисия за тях.

Ние вярваме, че ако компанията дава най-доброто на брокерите, брокерите ще дават най-доброто на клиентите.

Спокойствието на брокера

Елитните бойци имат най-добрата и модерна екипировка, която им дава предимство в много от ситуациите.

Екипировката на брокерите в Primo+ е комбинация от финансов модел, експертен екип, маркетинг, технологии, среда и култура.

Всеки търговец се чувства спокоен, когато екипировката, подготовката и екипа му са на най-високо ниво.

Неизбежният фалит

Защо хората стартират бизнес – за по-висока печалба.

С по-високата печалба идва и по-високият риск, респективно рискът от провал. Затова работим в насока увеличаване на печалбата и намаляване на риска.

В Primo+ всеки може да упражни предприемаческия си дух без да рискува десетки хиляди и благосъстоянието на своето семейство.

При успешно развитие на кариерата – заслужава си на 1000%!
При неуспех – всичко е бързо поправимо.

С нас ли си?

Защо
да ни последватe?

steps

Единственият начин да успееш да постигнеш целите си е да бъдеш част от среда, която е построена точно с тази цел.

Пред брокерите стоят много предизвикателства, които ограбват тяхното бъдеще. Дали се касае за лош имидж на професията, недоверие между колеги, или за недоволство при клиентите… всичко това трябва да бъде преборено и то е възможно с обединение на сили, знания, дух и отдаденост.

Посоката е ясна, а ние сме хората, които трябва да направляваме съдбата си. Така както пътническите самолети са създадени и се развиват, за да транспортират безопасно пътници по целия свят, така и Primo+ е създадена, за да изгражда бизнеси, за да развива кариери и да постига високите цели на своите консултанти.

Ако мислиш, че имаш място тук, използвай бутона.

Какво получавате?

Ето информацията 1:1 – без локуми

Минималното възнаграждение при нас е 50%!

Някои хора твърдят, че брокерите в Primo+ започват с възнаграждение от 20%. Неверните данни по наш адрес са атестат за правилната посока, в която вървим :)

Всеки брокер може да достигне ниво 100%!

При постигане на определен обем реализиран приход на годишна база, получавате 100% от реализираните комисиони до края на периода. В края на периода нормата ви на печалба може да достигне до 70%. Помислете си по какъв друг начин можете да постигнете такива проценти...?

Най-развитата онлайн медия за имоти в България!

Два от най-слушаните подкасти в България се водят от собствениците на Primo+, а съдържанието ни достига до десетки хиляди на месечна база в повечето социални медии. Текст, аудио, видео, снимки, колажи - произвеждаме всички формати, чрез които хората консумират съдържание.

Първата академия за брокери.

Преди 4 години осъзнахме, че индустрията има нужда от специфичен know-how. От тогава споделяме нашите знания и опит с всички, които имат желание да се развиват. Много мениджъри и собственици на агенции за имоти в България, работят по стандартите, които ние развиваме и изповядваме.

Мисията ни е да дадем възможност на всеки брокер да увеличи нетните си приходи до нива, каквито няма на пазара. И всичко това без да трябва да управлява целия риск на бизнеса – финансов, организационен, ресурсен… вие го назовете!

Вие заслужавате!

Вашето семейство заслужава!

Вашите клиенти заслужават!

Светът е по-прагматичен от всякога. Днес сте достигнали до възможност, в която е вложена много енергия, страст и мисъл. CLUB 100! Днес можете да вземете тази сила и да я направите своя, за да започнете да изграждате своя нов свят!