За първи път в Бъгария комисионът, който получаваш от
агенцията НЕ Е 30, 40, 50%, а може да достигне и 100%

100% ЗА БРОКЕРА
ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ

Много брокери по света получават 100% от реализираните си комисиони. Тествахме, анализирахме и адаптирахме тези модели на възнаграждения, за да могат българските брокери да постигат финансовата независимост, за която всеки мечтае.

Стани брокер в Primo+
Попълни формата за кандидатстване:

Ела да работим
заедно

Предлагаме ти да правим ПОВЕЧЕ СДЕЛКИ заедно и да ПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ, тъй като в това смеНАЙ-ДОБРИ

icon

Модел за 100% комисион от агенцията

icon

Най-развитата онлайн медия за имоти

icon

Инвестиционна компания, част от групата на Primo+

icon

Два от най-успешните подкасти в България

arrow down

Какво получавате?

Ето информацията 1:1 – без локуми

Минималното възнаграждение при нас е 50%!

Говори се, че брокерите при нас започват на 20 или 30%. За учудване на много хора, брокерите при нас започват на 50% и стигат до 100%

Всеки брокер може да достигне ниво 100%!

За 2023 г. в Primo+ са изплатени над 200 сделки, при които брокерите са задържали 100% от комисиона си. Това са стотици хиляди лева, които са изплатени към брокерите, вместо да бъдат задържани от фирмата. Започвайки на 50% и достигайки до 100%, средният % на изплатени комисиони в Primo+ за 2023 г. възлиза на 68%. В кой бизнес можете да постигнете такавa брутна печалба?

Най-развитата онлайн медия за имоти в България!

Два от най-слушаните подкасти в България се водят от собствениците на Primo+, а съдържанието ни достига до десетки хиляди на месечна база в повечето социални медии. Текст, аудио, видео, снимки, колажи - произвеждаме всички формати, чрез които хората консумират съдържание.

Теория + практика = priятелство

Собствениците на Primo+ притежават научно-образователна степен „доктор“ по икономика и управление, специалност недвижима собственост. Д-р Калчев и д-р Янков защитават докторските си дисертации в УНСС, катедра „Недвижима собственост“. Д-р Калчев е асистент и преподавател в катедрата. Партньорството ни с катедра „Недвижима собственост“ дава все повече устрем на двете страни да работим за по-качествен бранш и по-висок имидж на брокерите в България.

Мисията ни е да дадем възможност на всеки брокер да увеличи печалбата си до ниво каквото няма на пазара. И всичко това без да трябва да управлява целия риск на бизнеса – финансов, организационен, ресурсен… вие го назовете!

Вие заслужавате!

Вашето семейство заслужава!

Вашите клиенти заслужават!

Светът е по-прагматичен от всякога. Днес сте достигнали до възможност, в която е вложена много енергия, страст и мисъл. CLUB 100! Днес можете да вземете тази сила и да я направите своя, за да започнете да изграждате своя нов свят!

arrow down