За първи път в Бъгария комисионът, който получаваш от
агенцията НЕ Е 30, 40, 50%, а може да достигне и 100%

Работещ модел в чужбина,

който адаптирахме за българските брокери, за да могат те да получават 100%

Попълни формата и ще се радваме да поговорим за твоята кариера в Primo+

Ела да работим
заедно

Агенциите на имоти предлагат на брокерите различни екстри

Ние предлагаме да правим ПОВЕЧЕ СДЕЛКИ заедно и да ПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ, тъй като в това смеНАЙ-ДОБРИЗащо сме толкова убедени? Започваме с 4 причини! До края на страницата ще видите още. А като се видим, ще научите и още :)

icon

Модел за 100% комисион от агенцията

icon

Най-развитата онлайн медия за имоти

icon

Инвестиционна компания, част от групата на Primo+

icon

Два от най-успешните подкасти в България

arrow down

Какво получавате?

Ето информацията 1:1 – без локуми

Минималното възнаграждение при нас е 50%!

Някои хора твърдят, че брокерите в Primo+ започват с възнаграждение от 20%. Неверните данни по наш адрес са атестат за правилната посока, в която вървим :)

Всеки брокер може да достигне ниво 100%!

При постигане на определен обем реализиран приход на годишна база, получавате 100% от реализираните комисиони до края на периода. В края на периода нормата ви на печалба може да достигне до 70%. Помислете си по какъв друг начин можете да постигнете такива проценти...?

Най-развитата онлайн медия за имоти в България!

Два от най-слушаните подкасти в България се водят от собствениците на Primo+, а съдържанието ни достига до десетки хиляди на месечна база в повечето социални медии. Текст, аудио, видео, снимки, колажи - произвеждаме всички формати, чрез които хората консумират съдържание.

Първата академия за брокери.

Преди 4 години осъзнахме, че индустрията има нужда от специфичен know-how. От тогава споделяме нашите знания и опит с всички, които имат желание да се развиват. Много мениджъри и собственици на агенции за имоти в България, работят по стандартите, които ние развиваме и изповядваме.

Мисията ни е да дадем възможност на всеки брокер да увеличи нетните си приходи до нива, каквито няма на пазара. И всичко това без да трябва да управлява целия риск на бизнеса – финансов, организационен, ресурсен… вие го назовете!

Вие заслужавате!

Вашето семейство заслужава!

Вашите клиенти заслужават!

Светът е по-прагматичен от всякога. Днес сте достигнали до възможност, в която е вложена много енергия, страст и мисъл. CLUB 100! Днес можете да вземете тази сила и да я направите своя, за да започнете да изграждате своя нов свят!