Денис Кирилов


Здравейте, казвам се Денис Кирилов и съм консултант недвижими имоти от 6 години. Животът ме сблъска с имотите през 2015 година, когато избрах да уча „Мениджмънт на недвижимата собственост“ в катедра „Недвижима собственост“ към УНСС в гр. София. През 2017 г. след успешно положен държавен изпит взех диплома за бакалавърска степен, специалност „Мениджмънт на недвижимата собственост“. През ноември 2017 г. взех участие и награда за „Най-практично насочена икономическа разработка“ на тема „Пазарът на недвижими имоти в България-състояние, проблеми и перспективи.“ в Студентската научна конференция в УНСС. През 2018г. завърших магистратура в УНСС – гр. София специалност „Мениджмънт на недвижимата собственост“, с отличен успех.

През 2017 след проведен двумесечен стаж в Primo+ недвижими имоти започнах работа като брокер в отдел „Наеми“. До 2020 година имах удоволствието да работя с хора, които търсят и предлагат под наем жилища, офиси, търговски площи, както и да работя с корпоративни клиенти.

От 2020 година съм част от отдел „Продажби“, като специализирам в работата с ново строителство, с инвеститори, както и имоти за ремонт.
През 2022 година завърших курс за лицензиран оценител на недвижими имоти към Камара на независимите оценители в България (КНОБ) и съм официално вписан в камарата като лицензиран оценител на недвижими имоти.

Свържи се с консултант