Станислав Иванов


Здравейте,

Казвам се Станислав Иванов, започнах работа в сферата през 2013 г., а от осем години съм партньор, консултант и лидер на екип в Primo+ недвижими имоти!

За мен основната цел в комуникацията с хората винаги е била да съм максимално близо до тях и да бъда полезен с необходимото количество информация. Изповядвайки принципи на техен личен брокер, винаги се старая да съм близо до тях във всеки един момент. За мен е важно те да са спокойни и доволни от услугата която получават!

През 2013 г. придобих и образователно-клалификационна степен „Брокер недвижими имоти“ към Министерство на образованието. От тогава през всички тези години се старая постоянно да уча и да се развивам, работя с прекрасни хора в екипа, които ми помагат във всеки един момент да предоставям най- добрата услуга на пазара.

Моята мисия:

Да предоставям най-качествената услуга за недвижими имоти в София, основана върху по-високи стандарти на етика и професионализъм, ценности и грижа за клиента. Правейки това, аз ще заслужа лоялността и доверието на купувачи и продавачи, които ще се превърнат в мои клиенти и приятели за цял живот, защото винаги поставям техния интерес над моя.

Свържи се с консултант