Вид оферта Продава

Тип имот 2-стаен

Местоположение Зона Б5, София

Площ 86 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж 5 от 6

Спални 1

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни 1


Продава 2-стаен Зона Б5, София

АКО не сте почитатели на честите клишета в описанието на софийските имоти за продажба от рода на „ панорамна гледка към Витоша“, но харесвате такива апартаменти- този имот е за вас!

В тази оферта, ще ви представя един просторен двустаен апартамент с 2 подземни паркоместа и голяма покривна тераса, а именно:

–       Жилището се намира в нова сграда, пред АКТ 15 на ъгъла на улиците Българска морава и Цар Симеон;

–       Разполага с 74 кв.м. застроена площ, 86 с идеалните части и отделна, но прилежаща само за него покривна тераса с озеленяване с площ от 46 кв.м.;

–       Разположен на 5-ти етаж от 6 в сградата апартамента е ориентиран на юг и югоизток;

–       Разпределението му е както следва: входно антре, баня с тоалетна, килер, хол с кухненски бокс, спалня със собствен дрешник и тераса.

Сградата се изпълнява с качествени материали: петкамерна ПВЦ дограма „Саламандър“ със стъклопакет “Четири сезона“,Комбинирана фасада от силикатна бяла мазилка, HPL облицовка и гранит в бяло, сиво и кафяво. Проектирана с 6 жилищни етажа, магазини на партера, две подземни нива с гаражи и паркоместа, достъпни посредством асансьорна платформа и вътрешен двор.

Локацията на сградата е на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция „Опълченска“, множество детски градини и училища, ул. Пиротска, бул. Тодор Александров, бул. Александър Стамболийски. Мол София и парк Възраждане също са близо до сградата.

Цена на 2 бр. подземни паркоместа: 40 000 евро.

Моля разгледайте апартамент 5.3 на архитектурния план.

За повече информация и огледи, моля свържете се с нас на телефон: 0882 543 066, ivanov@primoplus.bg, Консултант Станислав Иванов. 


Особености:

Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: асансьор, с паркомясто, в строеж

Станислав Иванов

тел: 0882543066