Кристина Стефанова


Завършва средното си образование в гр. Стара Загора – СУ „Максим Горки“. Продължава обучението си в Аграрен университет, гр. Пловдив, бакалавър Аграрен туризъм, магистър Финансов мениджмънт и счетоводство, в УНСС магистър Бизнес с недвижими имоти.

Професионалният ѝ път започва още през 2006 г., когато започва да развива търговския си нюх в сферата на ресторантьорството. Стартира от най-ниското стъпало, но качествата ѝ и естественият път на развитие я водят до началото на собствен бизнес, отново в същата сфера, където в продължение на няколко години развива два детски парти центъра. Междувременно изкарва курс по бебеносене и е един от 30-те сертифицирани консултанти по бебеносене в България.

През 2021 година решава да смени сегмента и се присъединява към екипа на Primo+ недвижими имоти..Развива се като специалист сделки с недвижими имоти и по-специално в покупко-продажбата на апартаменти – ново строителство и вторичен пазар.

Участва в тренинги и семинари за търговски, продажбени и комуникационни умения и специализира като консултант продажби в Primo+ недвижими имоти, където водещо е специалното отношение към клиентите, както и колегиалното и високо професионално отношение между управителите, администрацията и брокерите. Залага се на личностното развитие и на планираната екипна работа, което е в основата на постигнатите високи стандарти при обслужване на клиентите.

Свържи се с консултант