Славена Господинова


Професионалният ми опит като брокер на недвижими имоти започва през 2015 г. в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти. През всички тези години в тази сфера придобих огромен практически и теоретичен опит, като постоянно се старая да се развивам, да се уча и обогатявам уменията и знанията си чрез посещения на най-различни събития – семинари, курсове, обучения и др. Основната ми цел е да помагам на моите клиенти да осъществят целите си при покупка или продажба на недвижим имот.

От 2020 год. съм част от екипа на Primo+ недвижими имоти, където изграждаме работата си с клиентите изцяло на принципа „Личен Брокер“. Напълно подкрепям тази концепция, защото винаги съм вярвала, че персоналното отношение и пълната отдаденост са пътя към успеха. Бих могла да кажа, че през годините доказах на много хора, с които съм имала контакти, че това е най-добрата стратегия за работа с консултант недвижими имоти.

Личното отношение и професионалното обслужване са на най-висок пиедестал!
Радвам се, че в отговор на това, десетките клиенти, с които съм работила през годините, се превръщат в мои приятели за цял живот, защото винаги поставям техния интерес над моя!

Ако ви предстои покупка или продажба на имот, не се колебайте да се свържете с мен!
Съветите ми са напълно безплатни, а стойността, която мога да ви дам ще ви спести много време, нерви и пари!

Свържи се с консултант