Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Гурмазово, София, област

Площ 247 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж 3

Спални 3

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


ПРОЕКТ С 15 КЪЩИ В ГУРМАЗОВО

Продава Къща с.Гурмазово, София, област

Гурмазово е село в западна България, част от община Божурище, Софийска област. Характеризира се с близостта на планините Витоша и Люлин, чистия въздух и благоприятните условия за екотуризъм. Разположено е на 3 км от Божурище, на 8 км от Околовръстното и на 13 км от София.

В годините след 2001-ва регионът е обект на засилен инвестиционен интерес, което от своя страна води до системно и значително нарастване на строителството, най-вече на жилищни сгради. От 2014г. в с. Гурмазово. върху площ от 2500 декара. се развива най-голямата индустриална зона в България – „Икономическа зона София-Божурище“. В следващите години тази зона ще става все по-свързана със столицата и важна за нейното развитие.

Проектът се състои от 15 еднофамилни къщи, всяка със собствен двор, гараж с топла връзка и паркомясто. Върху РЗП от 247,5 кв.м. са разположени 3 етажа, както следва:

  • на първо ниво има дневна с кухня, водещи чрез френски прозорци към верандата, гараж с топла връзка и складово помещение;
  • вторият етаж е отреден за спални и има два варианта:

-две спални със собствени бани и дрешници и тераса с общ излаз;

-три спални – една със собствена баня и тоалетна, както и две спални с обща баня и тоалетна и излаз на терасата от двете спални;

  • третият етаж по проект е самостоятелно ателие с дневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и панорамна тераса с впечатляваща гледка.

Срокове за завършване:

  • акт 14 е планиран април месец 2024 година;
  • разрешение за ползване на целия проект – декември 2024 година.

Има три възможности за състоянието, на което се издават къщите. Тази цена включва фина изравнителна замазка, инсталирана инверторна термопомпа с монтиран бойлер, подово отопление в цялата къща и интериорни врати.

За потенциала и стойностите на проекта може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bg

www.primoplus.bg


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Обазавеждане: Полуобзаведен
Други: в строеж, гараж

Николай Башев

тел: 0882022945