Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение гр.Правец, София, област

Площ 190 m2

Година на строеж 2013

Строителство Тухла

Етаж 2

Спални 3

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


Продава Къща гр.Правец, София, област

Представям ви невероятната къща в град Правец, България – идеалното сливане на съвременен дом с природната красота на околния свят.

Къщата е на два етажа с обща площ от 190 квадратни метра и разполага с 950кв.м. двор.

Построена през 2013 година, тя е доказателство за качествено строителство и внимание към детайла.

На първия етаж в този дом са разположени три просторни спални, две бани с тоалетни и уютна дневна с кухненски бокс. Всекидневието ви ще бъде изпълнено с комфорт и удоволствие в тази функционално разпределена част на къщата. Високите тавани допълват усещането за простор и светлина.

Втория етаж, който е тип емпоре, придава динамика и разширение на пространството. Тук ще откриете кабинет, който предлага уютна и вдъхновяваща работна обстановка, с гледка към живописния интериор на дома.

Външното барбекю, което е от задната страна на къщата, предлага възможност за неповторими моменти на наслада на открито, като придава уют и приятна атмосфера на двора.

Локацията на къщата е също толкова вълнуваща, колкото и нейната архитектура. Придвижването до нея е лесно и безпроблемно по асфалтов път, а газовото отопление осигурява ефективна и икономична система за отопление през зимните месеци. Допълнителни удобства като улично осветление, канализация и четири паркоместа за автомобили правят този дом идеалното съчетание между удобство и комфорт.

Но най-важното, къщата ви предлага възможността да се наслаждавате на природното богатство на района. Обградена от гора, с близост до река и мелодията на птиците, тя ви приканва да се насладите на спокойствието и удоволствието от живота в един от най-прекрасните райони на България.

Цена – 340 000 евро

За повече информация, обадете се на посочения телефон.

Светослав Цветков – 0887 060 173


Особености:

Тип охрана: СОТ
Обазавеждане: Обзаведен
Други: с паркомясто

Светослав Цветков

тел: 0887060173