Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение гр.Костинброд, София, област

Площ 660 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж -999

Спални 6

Бани -

Бани с тоалетна6

Тоалетни 3


Продава Къща гр.Костинброд, София, област

„Домът е там, където е сърцето“ – той е всичко, което ни кара да се чувстваме добре, себе си, уверени, че днешният ден ще ни донесе радост и закрила.

Зеленина. Тишина. Комфортен, просторен и уютен дом на минути от София. 

 

Локацията: гр. Костинброд е административен център на община Костинброд. Намира в Софийската котловина на около 16 km северозападно от центъра на София. Регионът на днешен Костинброд е известен с минералните си води още от римско време. Южно от него в покрайнините му е минавал древен римски път за Константинопол. В Костинброд има два уникални антични паметника — късноримската резиденция Скретиска (Palatium Scretisca) на Константин Велики и пътната станция Скретиска (Mutatio Scretisca) — първата спирка западно от Сердика.

 

Сградата: Къщата е на ъгъл между две тихи улици, с прилежащи три надземни етажа  и сутерен със застроена площ 660 кв.м в УПИ от 731 кв. м., изрядни документи, ток /трифазен и монофазен/ и вода, централен водопровод и отделно кладенец, централна канализация и газ. Целогодишен бърз достъп по асфалтов път. Сградите в непосредствена близост са предимно еднофамилни къщи и вили. В близост е центърът на гр. Костинброд. Междуградски транспорт, хранителни магазини, ресторанти, аптека, банка, детска градина, училище и всичко необходимо за удобен живот в спокойна градска среда.

 

Разпределение: Сутерен със застроена площ от 150,05 кв.м., състоящ се от четири светли помещения, придружени със склад, баня с тоалетна и отделно тоалетна.

Етаж 1. със застроена площ от 268,36 кв.м., състоящ се от две спални, просторна дневна със слънчева трапезария и кухненска част, баня с тоалетна и отделно тоалетна.

Етаж 2. със застроена площ от 228,35 кв.м., състоящ се от четири спални, две бани с тоалетна, просторна дневна със слънчева трапезария и възможност за кухненска част.

Етаж 3. със застроена площ от 164,05 кв.м. отворено( open space ) пространство с възможност и потенциал за индивидуално сепариране, спрямо нуждите и потребностите на живущите.

Имота разполага с три индивидуални гаражни клетки с удобен достъп от улицата и бърза, топла връзка към къщата и дневната на партерният етаж.

Двора е слънчев и с правилни форми. Разполага с готов проект за барбекю.

Не се колебайте дали това е вашият имот, а елате и се уверете сами!


Особености:

Отопление: Локално
Обазавеждане: Необзаведен
Други: с паркомясто, гараж, ключ

Румен Кръстев

тел: 0883388916