Защо да изберете Примо-консултант при покупка на недвижим имот?

Вашият Примо-Консултант ще представлява Вас и ще има отговорността да защитава интересите Ви по възможно най-добрия начин. Във всяка една ситуация, наемането на внимателно подбран специалист в сферата на недвижимите имоти, може да се окаже Вашия най-ценен актив в процеса на закупуване на недвижим имот. В идеалния случай, такъв професионалист на пазара може да Ви спести много финансови средства и тревоги, както и да Ви помогне да приключите покупката при най-добри финансови и времеви условия! Защо за Вас е важно да наемете Примо-Консултант?

  • Примо + Недвижими Имоти – На първо място, Вашият Примо-Консултант работи за Вас, но не сам! Екип от над 20 професионалисти сферата на продажби и наеми, работещи вече над 15 години на пазара ще бъдат от полза за постигане на Вашите цели още от първия ден на процеса. Опита и перфектната репутация на пазара, на Вашият Примо-Консултант Ви дава директен достъп до специфична информация, както и до множество експерти в насока право, банкиране, финанси и други сфери касаещи една успешна сделка.
  • Емоционална привързаност – най-лошият съветник по време на преговорите е „емоцията”. Вашият Примо-Консултант не е емоционално обвързан със сделката, няма да живее в имота, няма да настанява своето семейство. Всички тези лични емоции, носят огромна тежест през процеса на преговорите и могат да Ви струват много пари, или пък мечтаният дом. Вашият личен брокер има възможността да остане фокусиран през целия период на преговорите без да намесва лични мотиви и впечатление.
  • Професионална подготовка – средно в живота си, един човек участва в преговори за недвижим имот между 4 и 7 пъти. Всеки Примо-Консултант ежедневно взима участие при преговори на различни видове транзакции между продавачи, купувачи, инвеститори и други участници на пазара. Постоянните обучения в офисите на Primo+ също са насочени към усъвършенстване на търговските умения на брокерите, за да бъдат те в полза на клиента;
  • Експерт на пазара – ако Вашият брокер е експерт на пазара на недвижими имоти, той би разпознал качественият имот, както и добрата сделка от гледна точка на финансовите условия, вида имот и други допълнителни параметри. Виждайки потенциала за развитие на сделката, ценовите нива на предлагане, интензивността на търсене за района, както и много други фактори, той би могъл да проведе много ефективни преговори със собственика на имота, с цел подсигуряване на най-добри условия за Вас.
  • Работещ модел – безспорен факт е, че модела, който използваме при преговори със собственици е с доказани резултати във времето и дава сериозна преднина на нашите клиенти при днешните условия на пазара.

Свържете се с нас, за да разберете повече причини, защо да наемете Примо-Консултант за Ваш доверен съветник при покупка на недвижим имот.