Primo+ Academy- за еволюция в брокерския бранш

О, има толкова сайтове и групи във Фейсбук, въобще не ти трябва брокер”, “Пускай в нета, и без това тия брокери са пълни некадърници, в главата им е само комисионната” или “Брокерът е страшен досадник! Води ме в пълни бърлоги и не спира да звъни”. Тези думи звучат тъжно, но трябва да признаем, че десетки българи мислят точно така. От една страна, професията брокер е непонятна за тях, от друга тя не е законово регламентирана, а доста колеги, за жалост, оправдават негативните думи по адрес на брокерите.

Уважаеми бъдещи и настоящи колеги и Вие уважаеми настоящи и потенциални клиенти.

От PRIMO+ имаме ясна мисия и тя е да работим така, че да променим имиджа на професията “Брокер на недвижими имоти” в България. Не ни пречи Законът или неговата липса, не ни пречат коментарите или това, че не ви се вярва. Не ни пречи абсолютно нищо и го правим.

Вече от 13 години поставяме интереса на клиента на първо място, водени от философията “печеля-печелиш” и всеки ден се стараем да градим репутацията си на уважавани професионалисти сред клиенти и колеги чрез безкомпромисни стандарти на качество, упорита и честна работа, постоянно развитие, специално внимание към нуждите на клиента, иновативен подход и нестихващ ентусиазъм.

В годините получихме признанието на десетки колеги, партньори и клиенти, но си даваме сметка, че сме сред малкото агенции за недвижими имоти, които могат да се похвалят с това. Това е причината за 2017 г. да си поставим още по-висока цел и тя е да споделим безценни знания и опит, които са доказани и проверени във времето. Ще споделим напълно безвъзмездно ноу хау, което работи в полза на професионализма и доверието в нашия бранш, защото брокерът не бива да е бирник и враг, а партньор и професионалист, който може да спести много време и пари на своя клиент.

До края на месеца ще стартира специализиран сайт, в който ще публикуваме видео уроци,презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Сайтът ще e една виртуална Академия, в която всеки брокер, който иска да подобри услугите си ще намери нещо полезно за себе си, а всеки клиент ще може да се увери, че нашата цел е той да бъде удовлетворен и печеливш.

Сайтът е като продължение на периодичния нюзлетър, който PRIMO+ изготвя за колеги, които са се абонирали за него. Primo+ Академията ще помогне информацията да стане общодостъпна и във видео формат, ще даде възможност за споделяне и обратна връзка и най-ценното – всеки ще намери по нещо за себе си. Клиентите ще получат достоверни факти за ползата от нашата дейност, брокерите ще получат знания за изпитани практики, с които да подобрят услугите си, а всички ние ще получим една по-добра среда за работа!

За да се абонирате за нюзлетъра, да дадете Вашите идеи и препоръки в новото начинание или просто за контакт с нас: academy@primoplus.bg