Как намерих моето жилище с помощта на Primo+

ВИДЕО

Споделената история на Николай Герджиков – партньор, доволен клиент и Primo+ Priятел

Заедно с годеницата ми си търсихме имот, близо до нейната месторабота – на Цариградско шосе. Бяхме в центъра и решихме да потърсим апартамент по линия едно на метрото.

Гледането на реклами и публикации в тематични сайтове, винаги е съпроводено с фалшиви обяви, което прави търсенето един голям кошмар. Тогава се сетих, че имам познат, който работи в Primo +. Обадих му се и направихме среща. Хората бяха много отзивчиви и съответно за много кратко време ни помогнаха да намерим нещо, което наистина удовлетвори желанията ни. Брокерката беше много подвижна, откликна бързо и стилът й на работа съвпадна с нашите изисквания. Тя направи всичко възможно да намери имот, в който сега се чувстваме много добре.

Процесът от срещата с брокера, до нанасянето ни отне три седмици. Две седмици бяха необходими за намирането на апартамента и подписването на договора. Всички усилия, които ни костваше това търсене се състояха само в 2 огледа. Това беше едно от най-големите предимства, защото не ни изгубиха времето с огледи на неподходящи имоти. Брокерката знаеше, какво търсим с точни детайли и на базата на предварително подбрани обяви, наехме жилището. Двата огледа се състояха в един ден, тоест в рамките на една вечер ние успяхме да намерим най-подходящото местенце за нас.

Пазарът е пълен с фалшиви публикации и обявите от частни лица са прекалено малко, за да намериш нещо хубаво. Дори да изскочи добра оферта в сайт за имоти, така или иначе се налага да се срещенеш с брокер и да платиш комисионна. Защо трябва да се мъчиш, след като можеш да намериш брокер още от самото начало и процесът с търсенето на ново жилище да стане лек и приятен.

Основните качества на брокерите от Primo + са разбирането на Вашите нужди, изграждането на доверие с клиентите, придържане към детайлите и всяко едно от желанията на клиента. Времето ми не беше загубено с огледи, неотговарящи на моите изисквания. Коректно и точно отношение. Те направиха това, което един добър брокер трябва да направи.