Комплекс “Дъбова гора” събра над 150 гости на официалното си откриване

На 15 октомври 2016 г., се състоя официалното откриване на най-новия жилищен комплекс в столичния квартал Бояна  –  “Дъбова гора”.

 

На събитието присъстваха над 150 гости, жители на комплекса и потенциални клиенти. Сред официалните гости бяха арх. Георги Джотолов – архитект на комплекса, инвеститорите, както и консултантите на Primo+, които са изключителен представител и консултант по продажбите на комплекса.

 

Работата ми по къщите беше вдъхновена от мястото, на което се намира комплексът. Разположен в кв. „Бояна“, той е далече от градския шум, но същевременно достатъчно близо до центъра и всички негови удобства. Уникалността на гледката беше водеща при проектирането на тези стилни  и функционални къщи, като се стремях да запазя максимален достъпа до красотата на гледката от най-много ъгли при всяка сграда. Осигурихме максимално слънчево греене и светлина във всяка къща, като всички са ориентирани на юг с гледка към планината. Тя ще се запази и в бъдеще, което е гарантирано от наличието на голямо зелено игрище за спорт пред комплекса“, сподели по време на откриването арх. Джотолов.

 

По време на официалната церемония, първите собственици, закупили къща №1 се сдобиха с ключ за новия си дом (символичен подарък), а  по стара традиция, бе засадено дъбово дърво като символ на комплекса.

По своята същност комплекс “Дъбова гора” е съвременен комплекс от затворен тип, съчетаващ предимствата на индивидуалното обитаване, състоящ се от 14 еднофамилни къщи, всяка от които разполага със собствен двор. Комплексът е разположен в непосредствена близост до НИМ, Правителствена резиденция „Бояна“ и бул. „Александър Пушкин“.  Намира се далеч от шума на Центъра, но до него има бърз достъп през бул. „България“, бул. „Цар Борис III“ и Околовръстен път. Административният адрес на комплекса е ул. Дъбова Гора №14.

Конструкцията на комплекса е монолитна. Покритието е от композитни фиброциментови плочи с водоотблъскващо покритие, малко собствено тегло и богата традиция в използването им за индивидуалното жилищно строителство в западноевропейските страни.  Съществуващата богата дървесна растителност е запазена в максимална степен и осигурява усещането за близост с природата. Добавена стойност дава и самостоятелния гараж с опция за допълнително парко място. Достъпът до комплекса е контролиран.

 

След официалното откриване и завършването на комплекса, къщите се радват на повишен интерес от потенциални клиенти, но все още има избор в зависимост от индивидуалните изисквания на заинтересованите.

 

Къщите се предлагат ексклузивно от консултантите по недвижима собственост на Primo+.