Как да ни разпознаете?

Уважаеми клиенти,

 

Във връзка със зачестилите случаи, в които некоректни брокери се представят от името на ползващи се с добро име на пазара фирми за недвижими имоти, бихме желали да ви обърнем внимание за следното:

Некоректната практика, в която фалшиви брокери се представят от името на коректно, работещи агенции, в това число и Primo+, в дългосрочен план ще доведе освен до опетняване на нашата професия и нашия бранш, но и до кражба на клиенти и оферти. Всички ние от Primo+ сме на мнение, че не трябва и не е редно да  допускаме определени самозванци да извличат и трупат лични ползи на гърба, на хора, които дават всичко от себе си, трудят се и постоянно се учат и развиват , за да бъдат максимално коректни и полезни, както на клиентите си, така и на компанията, за която работят.

С цел да снижим до минимум възможността някой брокер, неработещ в Primo+ да се представя от името на компанията, бихме желали да ви информираме, че всички наши консултанти и служители  имаме следните отличителни и фирмени знаци с помоща, на които може да ни разпознаете – син бадж,  метална значка с логото на Primo+, визитка и служебна карта със снимка и подпис. В случай на съмнение, че брокерът срещу вас не е част от екипа  на Primo+, препоръката ни е да проверите неговата самоличност по няколко начина. На първо място  изискайте служебната му  карта. Втората възможност е да  потвърдите самоличността му на  нашия служебен телефон  02/4424346. Има и трета възможност да проверите дали неговото име и снимка фигурират, и съответстват  в  актуалният списък  на нашите брокеринамиращ се наhttp://primoplus.bg/екип/

Не се колебайте да предотвратите престъпление и да сложите край на лошите и некоректни практики.

За Primo+ са важни качеството на услугите, които предлагаме, коректното отношение към клиентите  и вашето доверие.