Историята зад Hills of Rock Sofia Edition и участието на Primo+ и Imvestia в това грандиозно музикално изживяване

Тази блог статия е история, която трябва да разкажа, тъй като в нея са вплетени много нюанси на модерния бизнес, а защо не и на живота през 2023 г. Написаното ще резонира както с всеки човек, който е част от някакъв екип, така и с мениджъри, собственици на малки и големи бизнеси. За нас беше СЪБИТИЕ в личен и професионален аспект, което заслужава големите букви.

 

Здравейте, казвам се Георги Янков и с моя приятел и колега Щелян Калчев сме основателите на Primo+ и IMEVSTIA. Мина една година от едно уникално събитие Hills of Rock Sofia Edition и това ме провокира да се върна малко назад във времето и да си спомня какви феноменални моменти изживяхме заедно с екипа на Primo+ и IMVESTIA, подготвяйки се за и изживявайки целия фестивал.

 

След като направихме среща с г-н Стефан Еленков (CEO на Team Fest) и взехме решение да станем един от партньорите на събитието, нямахме абсолютно никаква идея какво ни предстои. Следващите 30 дни бяха…mind-blowing!!! Те (Team Fest) са хипер профита в този бизнес, ние сме тежките лаици. Същевременно, нашите брандове се наредиха до гиганти като Mastercard, Kamenitza, Paysafe, Monster и много други!

Един от най-яките моменти, които изживяхме в нашия екип беше подготовката. През първите две седмици имах усещането, че правейки две стъпки напред, дърпахме четири стъпки назад. Ситуацията беше: всички работим, за да се получи нещо, но не знаем какво точно искаме да се получи. Екипът ни беше железен! Работим с тези хора от много години, но това изживяване ни показа, че когато имаме силна страст към нещо, постиженията нямат таван. Създадохме ТОП шатри, Instagram Corner и зона за игри, които привлякоха целия фестивал.


Ще се касае до тиймбилдинга, който се получи – фантастично. Изкарахме супер качествено време заедно, в различна атмосфера с много приятни емоции. Една година по-късно, спомените продължават да изплуват и усмивките грейват на лицата ни. Нашите клиенти, които посетиха фестивала бяха изключително щастливи от това изживяване. Запознахме се с много нови хора и все още продължаваме да използваме бизнес енергията на тези нови запознанства.

Като част от мениджмънта на гореспоменатите компании, няма как да не препоръчам подобни инициативи в маркетинг микса на всеки бизнес, който може да си го позволи. Няма рекламна кампания, няма рекламен спот, около който могат да се генерират толкова много емоции в и извън екипа. За да придобиете мааалко по-ясна представа за това как си изкарахме на Hills of Rock Sofia Edition, можете да изгледате aftermovie-то, което произведохме специално за всички Вас.

Специални благодарности на TEAM FEST за възможността да бъдем част от това събитие и да работим заедно!

Е, тази статия не е свързана с имоти, нови строителство, лихви и ипотеки, но пък е свързана с много емоции, любов, доброта и качествени хора. А от тези по-важни няма! 🙂