Вид оферта Отдава под наем

Тип имот 4-стаен

Местоположение Зона Б18, София

Площ 115 m2

Година на строеж -

Строителство Тухла

Етаж 6 от 7

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Отдава под наем 4-стаен Зона Б18, София

Представяме ви четиристаен апартамент в нова, модерна сграда. Създаден с висококачествени материали и мебели по поръчка, той е готов за нанасяне. Имота се намира на чудесно място – наоколо има детска градина, училище и парк, който е само на 3 минути пеша, както и магазини, включително Била, и две бензиностанции. Метростанция „Опълченска“ също е на пешеходно разстояние – около 10 минути.

Жилището е просторно и светло, с удобно разпределение – голяма всекидневна с кухня, две тераси, като всяка стая има достъп до една от тях. Голямата тераса предлага красива гледка към планината Витоша, където може да се отпуснете и да се насладите на природата дори от града. В апартамента има две уютни спални, както и офис, който лесно може да се превърне в трета спалня, ако е необходимо.

Освен всичко това, има и възможност за голям двоен гараж, който побира две коли и предоставя допълнително място за складиране на вещи.

Апартаментът е грижливо пазен и поддържан. Всички уреди са почти нови и в отлично състояние. Това е място, където ще се чувствате като у дома си веднага!

За повече информация и огледи:

Светослав Цветков – 0887 06 0173


Особености:

Отопление: Електричество
Обазавеждане: Обзаведен
Други: асансьор

Светослав Цветков

тел: 0887060173