Вид оферта Отдава под наем

Тип имот Офис

Местоположение Център, София

Площ 250 m2

Година на строеж 1995

Строителство Тухла

Етаж 2 от 5

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


Отдава под наем Офис Център, София

Представяме на Вашето внимание офис, под наем в кв. Оборище.

Офисът е с площ от 250 кв.м., по 125 кв.м. на етаж. Състои се от: самостоятелен вход, антре, стълби към първия етаж, където са разположени една огромна зала с предверие-рецепция, голяма баня с тоалетна, кухня и самостоятелна стая, на второто ниво са две големи зали пак с предверие, предверие и пред банята, гардеробна, втора самостоятелна стая и склад. Настилките в помещенията са ламиниран паркет, а в коридора и стълбите е мраморен гранитогрес. Отоплението и охлаждането е посредством климатици, има изградена интернет система и помещенията са добре осветени. Офисът е след ремонт. Обезопасен е със система за СОТ, решетки на прозорците и ролетна врата.

Имотът се намира в тухлена сграда на втори и трети, офис етажи и е с отделен вход. Намира се в близост до бул. „Мадрид“ и ул.“Черковна“, спирки на градския транспорт: автобуси 120, трамвай 20 и 22, супермаркети, лечебно заведение, заведения за хранене и други.

Може да видите и видео на имота.

За повече информация и огледи Денис Кирилов  0882 023 294, на мейл: deniskirilov@primoplus.bg или на https://www.facebook.com/deniskirilovbroker


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: идеални части от земята, асансьор

Денис Кирилов

тел: 0882023294