Primo+ гостуваха на софтуерната компания SAP Labs Bulgaria

На 14.03.2024 г. представители на Primo+ (Цветан Кънев, Антон Гинев и Георги Янков) гостуваха на софтуерната компания SAP Labs Bulgaria.

Беше проведена информационна среща за пазара на недвижими имоти, в която се включиха над 100 човека в присъствена и онлайн среда. Срещата е част от поредица, която Primo+ провежда за своите корпоративни партньори, а в синхрон със стандартите на домакините, това събитие беше проведено на английски език.

Сесията премина на два етапа, като първо бяха разгледани основни аспекти от пазара на недвижими имоти. Втората част премина под формата на Q&A, в която присъстващите зададоха своите въпроси към водещите на събитието.

Както обикновено, въпросите бяха много, дискусиите бяха интересни, а времето не стигна. Цветан, Антон и Георги поеха ангажимент допълнително да доразвият отговори на въпросите, които не бяха обсъдени.

Благодарим на домакините за гостоприемството и перфектната организация.

Ако четете това и имате желание да присъствате на подобен семинар в организацията, в която работите, изпратете тази публикация на Вашия HR, може да се свържете с нас на info@primoplus.bg, а ние ще свършим останалото!