Цена и Маркетинг – най-важните фактори при отдаване под наем.

Първото и основно правило при отдаване на имот под наем е той да се предлага на РЕАЛНА ПАЗАРНА цена. Най-честата грешка, която допускат наемодателите е да преценяват цената на своя имот, като отворят няколко от многото интернет портали за недвижими имоти. По този начин най-често се достига до цена, която не отговаря на РЕАЛНАТА ПАЗАРНА цена на имота. Наемодателите нямат вина за това, че биват подведени от „фалшиви оферти“ – оферти с нереални снимки, описание, локация и цена.

За да определите цената на своя имот Ви препоръчваме да се консултирате с професионален посредник – брокер. Специалисти, които са 24 часа на пазара за недвижими имоти. Запознати са с предлагането в съответните райони и с цените на имоти, сходни на Вашия, за които се сключват РЕАЛНИ сделки.

Осъзнаваме, че повечето от Вас не отдават просто недвижим имот. Зад всеки недвижим имот се крие нещо много по-ценно, а именно човешки ЕМОЦИИ. За това чувстваме като свое задължение, да Ви информираме за реалната ситуация на пазара в момента.

Всеки празен имот е разход – данък, такса смет, общи части, текущи разходи и др. Ако имотът Ви е над РЕАЛНАТА ПАЗАРНА цена, то Вие като наемодател всеки ден губите определена сума пари за периода, през който имотът ви стои без наематели.

Две са основните неща, които са важни за най-бързото отдаване на един имот: ЦЕНА и МАРКЕТИНГ. По отношение на маркетинга личният ви примо-консултант трябва да ви предложим 100% от възможностите, които предлага пазара. Крайната цена я определяте само и единствено Вие скъпи собственици!

Екипът на Примо