PRIMO с номинация в Employer Branding Awards

Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!  За иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR. Компаниите в България в битка за титлата „Успешен работодател“.

Категориите, в които PRIMO+ участва са две: Employer Branding Network и Excellence in Office Space. Ето какво ни прави ПЪРВИ (PRIMO) във всяка една от тях:

Employer Branding Network:
PRIMO+ има изградена мрежа на разпознаваем работодател в своите настоящи и бъдещи служители. Компанията гради името си на основата на мисията си за предоставяне на отличимо първокачествена услуга в своя бранш, поднесена изцяло с лично отношение и изключителен професионализъм от страна на нашите консултанти към клиента. На тази база избираме хората, с които работим и държим те да ни избират заради същата споделена ценностна система на работа и отношение.

Изборът на име на компанията не е случаен – „Примо“ означава „Първи“ като дума, като присъствие в бизнеса и като дейност и отношение към всичко и всеки (клиент, служител, колега). Качеството на услугите ни е всеизвестно и сред клиентите ни и сред колегите ни. Доказали сме се и отстояваме името си на компания-пионер в България по професионални и етични стандарти на отношение към работата и клиента. Мрежата ни за работодателски брандинг се гради именно на нашите ценности и мисия за предоставяне на отличима първокласна услуга.

В PRIMO+ вярваме, че впечатляващите постижения са резултат от изградени умения и упорита работа. Точно затова сме фокусирани върху развитието на нашите консултанти като уважавани личности и експерти в имотите. Давайки им най-доброто продължаващо обучение, подкрепа и инструменти на пазара, те осигуряват професионално и ефективно обслужване на своите клиенти. Изповядвайки философията „Печелиш-Печеля“ години наред, ние се превърнахме в първия и естествен избор за всички, които мечтаят за успешна и удовлетворяваща кариера в недвижимите имоти.

Социалната ни култура, маркетингът и управлението на човешкия ресурс в компанията са с фокуса на визията ни постоянно да развиваме потенциала, качествата, комфорта и имиджа на първо място на хората в компанията, което благодарение на нарасналата стойност на услугата със сигурност ще осигури развитие на хората в клиентската ни мрежа, а същото ще даде и на бранша, бизнеса и на България като цяло. Горди сме, че вече от много години името ни е запазена марка за качество и новаторство.

Excellence in Office Space:
Офисът на PRIMO+ е изключително разнообразен като пространствено оформление и дизайнерско решение. Създава усещане за простор, динамика и свежест. В офиса ни има всичко необходимо за нормално и комфортно функциониране на работния процес, но в същото време пъстротата и разчупената раздвиженост на пространството носи основното за Примо плюс отношение на топла мекота, лъчезарност, естествена активност в съчетание с ведро спокойствие и приятна почивка.
Проектът за офиса е на архитект Велизар Велизаров от студио „Архиформула“. Създаден и изпълнен е през периода април – юни 2017г.

Ето какво казва Велизар за проекта: „Идеята беше да създадем офис пространство, което е  изпълнено с различни кътове, които позволяват разнообразно усещане (от уединеност, през нормална офис атмосфера, места за отпускане и презареждане, до бар усещане) . Трябваше да се съобразим отчасти с първоначалното разпределение на офиса и да използваме част от съществуващото обзавеждане. Крайният резултат е офис със съвременен свеж дизайн, който кореспондира и препраща към имиджа на компанията (отворена, динамична, иновативна и приятелска).

Всички, които работят в PRIMO+ офиса, но най-вече нашите приятели, гости – колеги и клиенти, които постоянно ни посещават, са очаровани и изненадани от нестандартно разпределеното пространство, от усещането за офис, дом и бар или друго социално място за събиране с приятели в едно. Характерни за офиса са още свежите цветове от логото ни по стените, изпъстрени допълнително и с мотивиращи цитати; малките уютно закачливи кътове за почивка; нестандартната конферентна зала; секциите с книги, грамоти и купи, които съхраняват и нашите картички, цветя, сувенири,  но и работните материали. Умерената и естетична еклектика на офиса е подсилена и от мансардното решение на част от голямото отворено пространство за работа на консултантите, както и от самия архитектурен акцент на квартала и сградата, съчетали ново, старо жилищно и офис строителство на едно доста събрано и тихо, но комуникативно място в самия център на София.

Ние в PRIMO+ работим с имоти, но не само заради това офисът ни е с първокачествена локация и високо архитектурно ниво на проекта. Решението за дизайна на пространството дойде именно от факта, че силно вярваме, че ние на първо място работим с хора и отношението към тях е изключително важно да е на високо ниво.

Отличията ще бъдат връчени на специална церемония на 19.01.2018 в присъствието на професионалисти, официални гости, медии и жури. Вижте повече тук: https://talents.b2bmedia.bg/