PRIMO празнува бизнеса си с PRIятели

На 25.01.2018 г. екипът на PRIMO+ посрещна колеги и PRIятели, за да отпразнува успехите на съвместния си бизнес за последното тримесечие на 2017 г. С тази инициатива PRIMO+ ,по традиция, изказва благодарност и признание на всички брокери, с които има общ градивен бизнес и работи в добро сътрудничество.

Избрали сме този начин да отчитаме резултатите си, като отдаваме дължимото на всички отговорно и професионално работещи брокери, защото това допълнително ни дава възможност да поощряваме добрите бизнес практики в сектора, като така развиваме и обогатяваме контактите си.

„Идеята на това събитие е да ви благодарим и то да благодарим не като клише, а да благодарим с признание, като така дадем още полза за взаимния бизнес и развитието на бранша ни. Затова сме поели отговорността като символични домакини да ви събираме, за да се видим, да поговорим, да обменим още бизнес и още идеи. Познаваме съвестната и отдадена работа на всеки един от вас и точно затова ви приветстваме като наши гости, приятели и братя по кауза.” С тези думи Георги Янков и Щелян Калчев посрещнаха гостите.

PRIMO+ резултатите в цифри и имена за последното тримесечие на 2017 г.:

Кооперативността с коректни брокери работи в полза на мисията на PRIMO+ да дава и поощрява добрия пример в сектора. На тази база отчитаме 22% ръст за последното тримесечие на 2017 г. спрямо същото на 2016 г.;

Най-активните бойци от екипа на PRIMO+ през последното тримесечие са: Станислав Иванов – ПРОДАЖБИ, Спас Спасов – НАЕМИ. Те са и едни от водачите на целия прогрес на компанията, но зад тях стои подкрепата и доверието на целия екип на PRIMO+.
За сътрудничество и най-много общ бизнес сертификат „Колега-брокер на тримесечието“ взе Любен Павлов от “Експрес Дом Консулт”.

Част от гостите споделят:

Манол Минчев от „PM Real Estate“: Благодарим ви за гостоприемството и поканата. С моят съдружник сатртираме заедно този нов проект. Искаме да работим по стандарти, които да бъдат коректни както към клиента така и към колегите в бранша. Затова и много ви се радваме на всички в PRIMO+, защото го правите отдавна и то много успешно. Тук сме с целия ни екип и е много приятно да обменим и сближим контакти. Дано да имаме още много сделки заедно.
Любен Павлов от „Експрес Дом Консулт“: Благодаря ви много за поканата и наградата. Имам много добри отношения и познавам повечето от колегите в PRIMO+. Работим много добре заедно и това много ме радва. Много се радвам на всичко, което правите с PRIMO+ Академията и на FaceBook странциата си. Сигурен съм, че ще имаме още много сделки заедно. Важното е да сме сплотени, да сме активни и да си помагаме.
Николай Попов от „Корона М“: Благодаря за поканата. Беше страхотно. Надявам се на още много съвместни сделки с PRIIMO+

В знак на благодарност към присъстващите, направихме томбола за участие в семинара PRIMO+ Academy през февруари.

Печелившите колеги са: Богдана Милева от „Адрес“ и Николай Попов от „Корона М“ .

Семинарите на Aкадемията се провеждат периодично в подкрепа мисията на PRIMO+ Academy за еволюция в брокерския бранш, за повече професионализъм, доволни клиенти и доверие в имиджа и услугата на брокера. Те спомагат за повишаване на брокерските компетенции и обмяна на добрите практики в бизнеса.