PRIMO посреща стажанти от УНСС

Днес, 11 декември 2018 г., в офиса на PRIMO+ се проведe обща информативна среща с всички кандидат-стажанти от УНСС, специалност „Мениджмънт на недвижимата собственост“.

PRIMO+ e дългогодишен партньор на университета с цел припокриване на образователните стандарти с изискванията на реалния бизнес.

Тема на срещата беше изборът на професията брокер на недвижими имоти, предизвикателствата пред бранша и имиджа на професията, както и възможността да бъде съчетано полезното с приятното.

Студентите бяха посрещнати от управителя и съсобственик на PRIMO+ Георги Янков: “Целта на стажа в нашата агенция е да проверите на практика всички аспекти от брокерската дейност и това да ви помогне да развиете продуктивността си като същевременно добиете увереност в избора на бъдеща професия”, сподели пред студентите Георги Янков.

Трима от водещите Примо-консултантите отговаряха на въпроси от студентите свързани с динамиката на работния процес, планирането на задачи, балансът между личен и професионален живот и споделиха кратки истории от практиката.

С тази инициатива се надяваме да допринесем за повече качествени професионалисти в бранша и  удовлетворени млади хора на пазара на труда в България!

Очаквайте подробности за развитието на стажантската програма.