Primo+ с лекции пред студенти от Университета за национално и световно стопанство

Брокери на Primo+ с лекции пред студенти от Университета за национално и световно стопанство

По покана на катедра Недвижима собственост към Университета за национално и световно стопанство (УНСС),  брокери на “Primo +”  споделиха опита си в правенето на успешни сделки за наеми и продажби на имоти.

Брокерите на Primo+ дискутираха със студентите нуждата от бизнес етика в бранша, ключовата роля на добрия брокер в процесите по покупка и отдаване под наем на жилище.

Поради големия интерес, лекциите бяха разделени в два панела. Георги Янков и Симеон Тачев от отдел “Продажби” говориха за спецификите на една покупко-продажба, а Щелян Калчев и Цветомир Цветанов от отдел “Наеми”, запознаха студентите с процедурите при отдаване или наемане на имот.

Брокерите на Primo+ не за първи споделят професионалния си опит пред студенти. Срещите са с амбицията да се превърнат в ежемесечни, а УНСС да е еднин от малкото университети, които произвеждат кадри като се допитват до реалните нужди и проблеми на бранша.

* Георги Янков (собственик на “Primo +“), Щелян Калчев (собственик на“Primo +”) и Симеон Тачев са завършили магистърска степен в катедра “Hедвижима собственост” в УНСС, а Щелян Калчев е и настоящ докторант в същата катедра.