Primo+ и извънредното положение

Уважаеми клиенти и партньори,  

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и с цел да защитим здравето, Primo+ Недвижими имоти, предприема следните кризисни мерки:

 1. Администрацията и юридическият ни екип ще работят на пълен работен ден в състояние на хоум офис;
 2. Продължаваме да обслужваме активни и бъдещи клиенти, но в условията наповишено внимание и предприети предпазни мерки както за брокер-консултантите ни, така и за всички продавачи, купувачи, наематели, наемодатели и доверили ни се по други услуги.
 3. Всеки оглед ще се извършва по определен ред, при спазване на най-висока степен на хигиена и с минимален брой присъстващи.
 4. Предприели сме всички необходими мерки да опазим здравето на персонал и клиенти;
 5. Oфисите ни работят, но достъпът до тях не е препоръчителен за брокери и клиенти. Въпреки това са взети всички мерки и са подсигурени дезинфектанти, в случай на неотложни дейности;
 6. Всички наши брокери и служители работят на 100% в онлайн режим и са достъпни по телефон, мейл, вайбър, месинджър или платформите за видеоразговори;
 7. Въпреки спирането на работата на нотариусите, ние продължаваме работа и ще положим всички усилия да продължим сделките, които са в прогес. Ще защитим интересите на нашите клиенти с юридическия ни отдел;
 8. Препоръчваме на всички да поддържат контакт с брокерите си по телефон или онлайн, като не се колебаят да задават въпросите си.
 9. Препоръчваме всички да ползват иновативните функционалности на новия ни сайт, който може да ги информира за новини и промени в предлаганите имоти в реално време, след създаване на профил. Линк за създаване на профил: https://primoplus.bg/wp-login.php?action=register;
 10. Следете профила на Primo+ Недвижими имоти в социалните мрежи за новини, анализи, съвети и т.н.;
 11. Ако някой има въпрос, нека се свърже с нас на мейл office@primoplus.bg, регистрационните форми на сайта, страницата ни във фейсбук или да се обади на своя примо-консултант.

 

Скъпи PRIятели, ситуацията е извънредна, но животът трябва да продължи! Ние сме адаптивни и креативни, прилагаме иновативни решения и не спираме да защитаваме интереса на клиентите си.

Оставаме заедно и ще продължим да даваме най-доброто, на което сме способни!