Приветствахме първия официален член на „Primo+ Клуб 100“.

Септември е специален в Primo+ Недвижими Имоти. Освен, че празнуваме рожден ден в този месец (Честит Рожден Ден, Примовцииии), през този Септември, 2020 година, постигнахме нещо, което мечтаехме отдавна. Приветствахме първия официален член на Primo+ Клуб 100“.

Малко пътешествие във времето – откакто сме активни участници в бизнеса с недвижими имоти, една от най-актуалните теми винаги е била колко пари плащат агенциите на брокерите, или обратното – колко пари плащат брокерите на агенцията 🙂 Въпрос на гледна точка.

През 2007 година въведохме първата промяна в бизнес модела, по който работим и направихме част от брокерите си ПРЕДПРИЕМАЧИ. В резултат на това имахме брокери, които задържаха 80% от реализираните приходи и участваха в разходите на компанията с фиксирани месечни суми. Това им позволи да увеличат доходността от дейността си с точно 100%, спрямо голяма част от останалите брокери на пазара.

През годините стоеше друг важен въпрос на дневен ред за решение. Брокерите винаги са в позиция, в която колкото повече произвеждат, толкова повече трябва да плащат към компанията, за която работят. Дълго време обмисляхме варианти, в които това може да се промени. В резултат на всички тези анализи, създадохме КЛУБ 100 – програма за разпределение на комисиони, в която брокерите не плащат нищо към фирмата и задържат 100% от реализирания комисион. След като въведохме програмата в края на 2019г., днес имаме удоволствието да приветстваме първи официален член в КЛУБ 100 – Вероника Атанасова. Тя вече получава 100% от реализираните приходи.

 

Всичко това се случва на фона на световна пандемия и два месеца изолация – ограничения, които попречиха на Вероника да влезе в  КЛУБ 100 доста по-рано. Въпреки това, тя не загуби увереност и със своя хъс, ентусиазъм и професионализъм не изпусна целта от поглед. Вероника е брокер само от две години и половина, а вече има значимо място в 17 годишната история на Primo+. Тя дава пример, че всеки може да бъде успешен търговец, стига да има необходимото търпение и нужната дисциплина.

 

За нас е чест и удоволствие, че можем вече практически да покажем резултатите от тази иновация, която е насочена изцяло към благоденствието на брокерите, които са всеки ден на пазара, търсейки и създавайки най-добрите сделки за своите клиенти. Медията, която създадохме през последните три години с десетки хиляди последователи и над милион гледания на излъчени предавания във всички социални мрежи е нашето олицетворение на думите търпение, постоянство, професионализъм. Това са и думите, които водят всички Primo-консултанти към следващото ниво.