Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

  • създаваш филтри за своите търсения
  • сравняваш имоти
  • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
  • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. „Отец Паисий“ №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. „България“ № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Добре дошли в Primo+ Недвижими имоти

Мисия

ДОВЕРИЕ ЗА НАЙ-ЦЕННИЯ ФИНАНСОВ АКТИВ – ИМОТЪТ

Работим с имоти, но всъщност работим с хора! Хора и емоции! В живота на един човек, имотът добавя стойност под формата на сигурност, уют, стил, качество на живот, семейна среда, доходност и много други. В света на брокерите, имотите са активи, които ако се управляват правилно, повишават качеството на живот на хората. Ние работим и трупаме експертиза с години, за да бъдем доверените консултанти, които всеки човек заслужава. Така можем да дадем най-доброто от себе си при управлението на най-ценните финансови активи на нашите клиенти – имотите.

ПОДКРЕПА

Един от основополагащите фактори за начинаещ брокер, който иска да изгради успешна кариера в бизнеса с имоти, е обкръжаващата го среда. В спорта, всеки спортист вдига нивото си, когато играе с по-добри спортисти, респективно го смъква при липсва на продуктивна среда.
В Primo+ можете да комуникирате с един от най-успелите консултанти на пазара и да получавате практични знания от хората, които години успешно развиват кариерата си. В свят, в който технологиите променят индустриите за няколко дни, най-правилното решение за развитие на кариера е там където можете да получите всичко под един покрив.
Така развивате нужната скорост, която ще Ви отведе към крайната цел за много по-кратко време.

Разгледайте цялата информация на кариерната ни страница, за да се
запознаете с възможностите за развитие, нашите обучения и много други предимства, които ще получите, ако сте част от нашия екип.

Нашата мисия при работа с опитни брокери е да бъдем до тях по пътя към постигането на всяка следваща цел. Дали целите Ви са свързани с увеличаване на броя сделки, експертиза в нов сегмент, бизнес планиране, управление на лични финанси, или просто по-добър баланс между живота и бизнеса, работим в екип и постигаме резултати.
Свържете се с нас, за да поговорим за нашите програми, системи и инструменти, които Ви очакват, за да издигнат бизнеса Ви на следващото ниво.

За да бъде успешен един консултант, той трябва да има нужните инструменти, които да му позволят да развива бизнеса си. Колкото повече автоматизирани процеси има в бизнеса, толкова по-качествено може да се управлява. Затова офис подкрепата е от изключително значение за бъдещите успехи на всеки. На нашата среща ще поговорим за всичко, на което можете да разчитате.

Как добавяш допълнителен брой сделки към продукцията си, спрямо останалите брокери на пазара? Това е въпрос, който винаги стои на дневен ред пред онези, които искат да развиват печеливша и успешна кариера. Истината е, че както и успешните, така и неуспешните брокери имат 24 часа в денонощието. Разликата е в две основни неща – нивото на техните умения, които ги правят по-продуктивни и инструментите, които използват, за да пестят време.

Най-честата причина поради, която брокерите губят пари е, че не комуникират с достатъчно хора, както и с миналите си клиенти. Причината, поради която не го правят е, че не знаят точно какво да кажат всеки път когато трябва да се обадят. Погрижили сме се и за това в няколко различни направления.

Често пред нас стоят въпроси на тема развитие. Искам ли да работя като брокер, или да съм собственик на бизнес. Искам ли да инвестирам в собствен бизнес и да поемам рискове, за да повиша обема си на сделки. Решили сме въпроса без да трябва да добавяте допълнителен риск или да инвестирате в нов бизнес, инфраструктура, логистика и бранд.
Използвайки всички активи, инструменти, ресурси и знания на Primo+, можете да развиете собствен екип с асистенти и брокери. Най-хубавото – винаги ще има до кого да се допитате във връзка с развитието на бизнеса си, вместо да наемате скъпи треньори и ментори.

PRIMO+ ACADEMY

Мисията на Primo+ Academy е да допринесе за еволюцията на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи.

Намерете видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света.

Истории на брокери

Momchil Krastev_cut

Причината човек да работи с нас, е че не обещаваме обещания и не продаваме мечти, а предлагаме и даваме платформа за градивно изграждане на знания, продуктивност и доходи. Аз от 3-4 години имам доходи, сравними с тези на senior програмист в България, все още разполагам с гъвкаво работно време, продължавам да променям и разширявам светогледа си и дори след 7 години, все още мога да разчитам на подкрепата на Щелян, Георги и колегите си.

Момчил Кръстев

Години в компанията
Ely Pencheva_new_cut

В Примо+ Недвижими имоти ме впечатли специалното отношение към клиентите, както и колегиалното и високо професионално отношение между управителите,
администрацията и брокерите. Залага се на личностното развитие на всеки от екипа и се работи в тази посока, което предполага постигане на високите стандарти на обслужване на клиентите.

Ели Пенчева

Години в компанията
Veronika Atanasova_cut

Лекцията на Щелян в УНСС ме грабна и исках да изкарам стажа си в Primo+. На тази лекция чух основните неща, които винаги съм искала да срещна в работната си среда. Още когато започнах стажа видях, че нещата не са само приказки, а се случват на практика. Всеки член на екипа е винаги готов да даде полезен съвет и да се отзове. Личностното развитие и това, че постоянно работим в посока следващото ниво е изключително важно за мен. Най-впечатляващото е, че винаги работим не всеки за себе си, а всеки за всички и за екипа!

Вероника Атанасова

Години в компанията

Стани част от Primo+

Добре дошли на мястото за регистрация.
За нас е чест и привилегия, че желаете да научите повече за Вашата кариера в Primo+ Недвижими Имоти.

За да кандидатствате за брокер-консултант в Primo+, следвайте тези ЧЕТИРИ стъпки

 

  1. Изгледайте видеото ( 30 минути)
  2. Попълнете регистрационната форма
  3. Отговорете на въпросите, които са свързани с видеото
  4. Изпратете

Очакваме с нетърпение Вашата кандидатура!