Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Кокаляне, София

Площ 145 m2

Година на строеж 2025

Строителство Тухла

Етаж 3

Спални 3

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни 1


РЕДОВА КЪЩА В КОКАЛЯНЕ

Продава Къща с.Кокаляне, София

Най-новият проект в село Кокаляне, на 18 км от центъра на София. Луксозният комплекс предлага уникална комбинация от съвременен живот и непокътната природа на Кокалянския регион. Насладете се на чист въздух и бърз достъп до града благодарение на прекрасните Витоша и Плана планини. Панчаревското езеро ви позволява да се освежите през горещите дни и да се занимавате със спорт. Лесната връзка със София с пътния възел на Симеоновско шосе и Околовръстния път прави местоположението още по-удобно. В близост до комплекса има спирка на градския транспорт.

Lakeside Village е проектиран с внимание към детайла и се състои от 8 редови къщи с почти еднакво РЗП – 145,88 кв.м. и 150,62 кв.м.

Всяка къща има двор с различен размер, като големините са от 113 кв.м. до 222 кв.м. За бъдещите собственици са предвидени по 2 паркоместа за всяка къща. Всички къщи са ориентирани на юг, което осигурява изобилие от естествена светлина и създава уютна атмосфера.

Първият етаж се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс и тоалетна. На втория етаж са разположени родителска спалня с дрешник, кабинет, баня с тоалетна и мокро помещение. На третия има две спални, гостна и баня с тоалетна. Вторият и третият етаж могат да бъдат променени по желание на бъдещия собственик.

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bg

www.primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен
Други: с паркомясто

Николай Башев

тел: 0882022945