€ 173,376 - 2,117,010

Вид оферта Продава

Площ -

Местоположение Дианабад, София


Harmony One

Продава Сгради Дианабад, София

Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новострояща се жилищна сграда в гр.София, ж.к. Дианабад.

Жилищната сграда е в район Изгрев, един от най-елитните квартали на гр. София, което определя и потърсената модерна архитектурна визия с използването на класически естествени материали – камък, алуминий, и стъкло.

Вложените материали в цялата сграда ще са с много високо качество. Цялата композиция на сградата е ориентирана към вътрешен озеленен двор. Озеленяването е основен акцент – потърсено е както в тревните площи на ниво партер, така и върху покривната конструкция на перголата върху паркинга. Фасадното оформление е решено с максимално остъкляване на апартаментите и общите части, за по-силен контакт между екстрериор и интериор, без това да компрометира високите изисквания за енергийна ефективност и комфорт на обитаване. По този начин е потърсена перфектната симбиоза между парковата среда и апартаментни единици. 

Сградата е съобразена с нуждите и комфорта на хора в неравностойно положение. 

Предвиждат се модерни системи за контрол на достъп, контрол на отопление и климатизация, висока степен на пожарна сигурност. Сградата е проектирана с високи изисквания за енергийна ефективност, с цел да се търси намаляване на енергийното потребление, което респективно ще редуцира въглеродният отпечатък на сградата върху околната среда.

Едно от най-иновативните решения на проекта е подготовката на всички апартаменти за SMART HOME автоматизация. Тя ще удовлетвори почитателите на съвременните технологии и интеграцията им в дома, като по този начин допълнително ще се намалят вредните емисии на сградата. Harmony One ще бъде първата жилищна сграда в България, която ще се сертифицира по американския стандарт за устойчиво развитие LEED. 

Сертификатът LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) свидетелства за независима, тристепенна проверка от страна на Съвета за устойчиво развитие в САЩ на покритието на един строителен проект в съответствие с едни от най-строгите изисквания за устойчива архитектура.

Проектирана е 1 сграда с 8 етажа. Сградата са част от бързоразвиващ се комуникативен район с множество магазини и ресторанти, кафенета, детска градина, училище, супермаркет, офиси и търговски център. Наблизо се намират и спирки на градския транспорт.

Към момента има свободни имоти в сградата както следва:

Двустайни – обща площ между 61.84 и 64.33 кв.м и цени от 173 376 до 197 888 евро

Тристайни – обща площ между 83.15 и 173.57 кв.м и цени от 249 450 до 555 424 евро

Четиристайни – обща площ между 189.93 и 415.10 кв.м и цени от 607 776 до 2 117 010 евро

*Всички посочени цени са без включен ДДС

За повече информация се свържете с Денис Кирилов – 0882023294 или deniskirilov@primoplus.bg


Денис Кирилов

тел: 0882023294