Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Кръстова Вада, София

Площ 145 m2

Година на строеж 2021

Строителство Тухла

Етаж 1 от 6

Спални 2

Бани 2

Бани с тоалетна2

Тоалетни 3


Продава 3-стаен Кръстова Вада, София

Имам удоволствието да ви представя обзаведен, тристаен апартамент тип мезонет, разположен в комплекс „Amaya Residence“, в кв. Кръстова вада.

„Amaya Residence“ е нов жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша. Ще спечели сърцето ви с модерна архитектура, функционални разпределения и отлична локация. Това, което прави този жилищен комплекс привлекателен, е смелият щрих, чрез който е цялостно конструиран – в пълен синхрон с нуждите на един съвременен човек.

Намиращ се в един от най-бързо развиващите се квартали в София – Кръстова вада, вие ще бъдете на броени минути от центъра на столицата, до най-големите и добре поддържани паркове, станция на метрото, търговски комплекси и развити бизнес пространства с офиси. Същевременно достатъчно далеч, за да избягате от шума и забързаното ежедневие на града и да се наслаждавате на гледката към Витоша.

Мезонетът, който ви предлагам в комплекса е с подово отопление и южно изложение. Застроената му площ е 106 кв.м., функционално разпределени както следва:

На първо ниво:

  • входно антре;
  • хол с трапезария и кухненски бокс;
  • самостоятелна тоалетна;
  • слънчев, самостоятелен озеленен двор с площ от 18,45 кв.м.

На второ ниво:

  • родителска спалня с баня и тоалетна;
  • втора спалня/детска стая;
  • баня с тоалетна;

Към него има възможност за закупуване на гараж с директен достъп с площ от 26 кв.м. на цена 38 000 евро.

Ориентирани към максималния лукс и комфорт на едно семейство, в комплекса са създадени детски клуб, детска площадка, хранителен магазин, кафе-сладкарница, фитнес и голям вътрешен озеленен и оборудван парк с осигурена постоянна поддръжка на зелените площи, който бързо би се превърнал в любимо място за почивка, разходка и игра на всеки един обитател – от най-малкия до най-големия.

Имот, който едновременно може да е мечтаното семейно жилище или инвестиционен актив с постоянен висок доход!

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Славена Господинова

Телефон: +359 882 123 946

Имейл: gospodinova@primoplus.bg


Особености:

Състояние: Ремонтиран
Отопление: Локално
Тип охрана: Входът се заключва, Масивна външна врата, СОТ, Портиер/Охрана
Екстериор: Луксозни общи части, Луксозен имот, Ток, Асфалтиран път, Асансьор, Затворен комплекс, Саниран, Канализация, Ново строителство, Вода
Обазавеждане: Обзаведен
Други: гараж, ток, технически паспорт на сградата, мазе, асансьор, тежести

Славена Господинова

тел: 0882123946