Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Овча Купел, София

Площ 88 m2

Година на строеж 2023

Строителство Тухла

Етаж 4 от 4

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава 3-стаен Овча Купел, София

Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новострояща се жилищна сграда в гр. София, кв. Овча Купел.

В тази обява ще видите информация за тристаен апартамент в сградата. Апартаментът се състои от всекидевна с кухненски бокс, две спални, тераса, входно антре и баня с тоалетна. Жилището се намира на 4 жилищен етаж. Изложение: юг. Обща площ на имота 91 кв.м. и застроена площ 75.4 кв.м.

Може да видите видео на имота отдолу под обявата!

Сградата:

Малка, бутикова, четири етажна с партера – 9 малки апартамента, останали са 2 свободни апартамента № 3 и 9 на II и IV етажи. Жилищната сграда ще бъде с изградени и узаконени всички външни захранвания – водопровод, канал, газ, ел.захранване, както и индивидуални партиди за ток и вода, на името на клиента. Конструкцията на сградата е монолитна, изградена с червени тухли с най-добрите изолации. Стълбището е с настилка монолитен гранит, пътнически асансьор, домофонна уредба. Сградата е проект на инвеститор с 29 годишен опит в строежа на жилищни сгради, като това е 60-та поред жилищна сграда в гр. София. Плащанията са с лични средства или с кредит от банка. Схемата на плащане е изцяло съобразена с клиента. Подписаните договори не се променят, цената не се индексира при каквито и да било обстоятелства.

Жилищата се продават с: италиански блиндирани входни врати, с прекодиращ се патрон на бравата, луксозна шесткамерна ПВЦ дограма с троен стъклопакет, изградени водомери с радиоотчитане, гранит или гранитогрес по балконите. Водопроводна и електрическа инсталация. Апартаментите се предават на замазка и шпакловка с изводи на тапи.Изпълнени водопроводни, канални и въздуховодни инсталации. Фините довършителни работи, плочки, боя, ламиниран паркет и санитарен фаянс могат да се договарят допълнително.

Локация:

Мястото предлага отлична локация, удобни транспортни връзки, метростанция, до трамвайна линия, до Кауфланд, училища и детски градини.

Свободни имоти в сградата:

  • апартамент 3 с обща площ 90.87 кв.м., застроена площ 75.08 кв.м. и цена от 154 200 евро с ДДС

За повече информация Денис Кирилов – 0882023294 или deniskirilov@primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен
Други: в строеж, асансьор

Денис Кирилов

тел: 0882023294