Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Левски, София

Площ 103 m2

Година на строеж 2025

Строителство Тухла

Етаж 4 от 7

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни 1


Продава 3-стаен Левски, София

Обектът е седем етажна жилищна сграда с магазин на партерния етаж, в близост до кръстовището на бул. Ботевградско шосе и ул. Летоструй. Локацията на сградата има много добра транспортна свързаност: метро, трамвай 22 и автобуси 79 и 90. Сградата е на 900 м от изграждащата се в

момента метростанция Витиня. В района има много училища, детски градини и търговски обекти. Стадионът и парк Герена са на 10

минути пеша. Община Подуене е разположена на 700 метра от сградата. Блокът ще е отделен от Ботевградско шосе с 30 метрова зелена зона .

Общите части на сградата ще бъдат изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани по европейски стандарти, определя. Предвидена е шумоизолация, прозорците ще бъдат оборудвани с шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация.

За повишаване на класа на сградата са предвидени: фасадно лед осветление и декоративно градинско осветление, което да очертае парцела и зелените площи, система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж, система за видеонаблюдение, обхващащо периметъра около

сградата, видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове, СОТ система за всеки

апартамент, електронни водомери и други.

ОТОПЛЕНИЕ

Изводи за климатици

 

ИЗОЛАЦИЯ

Сградите са топлоизолирани с 10 см EPS изолация. Покривите са топлоизолирани с XPS изолация 10 см. и двойно хидроизолирани. Всички тераси също са хидроизолирани.

СТЕНИ

Ограждащите и преградни стени са тухлени, при спазване на БДС с гарантирано качество на материалите. Заложени са висококачествените тухли Wienerberger. Фасадните стени са комбинация от полимерна мазилка и естествен камък.

 

ДОГРАМА

Дограмата е с трислоен стъклопакет с К стъкло профил. Най-качественото решение за вашия уют през различните сезони. Входните врати са блиндирани.

 

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Николай Башев

Телефон: 0882 022 945

email:bashev@primoplus.bg

www.primoplus.bg


Особености:

Състояние: За ремонт
Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: асансьор, в строеж

Николай Башев

тел: 0882022945