Двама нови брокери влизат в отбора на Primo+

Primo+ е компания за недвижими имоти с подвижни цели и още по-подвижни планове за бъдещето.  Ние от Primo+ вярваме, че успехът зависи от  развитието и грижите, които полагаме и предлагаме не само на клиентите си, но и на нашите служители.  Нашата политика, принципи и цели са насочени към това – всеки един от колегите в  Primo+ да вярва в себе си и своите възможности, да се учи постоянно и да знае какво и как да постигне. Вярваме, че само така ще работим с успешни брокери и щастливи хора, които ще допринесат за авторитета и просперитета на компанията и бизнеса в България.

В отбора на Primo+, казваме „Добре дошли!” на двама доказани професионалисти в областта на недвижимите имоти, които притежават редица важни качества. Имената им се свързват с професионална компетентност, амбициозност,  добрина, колегиално отношение, искреност и усмивка.

За нас е изключително удоволствие да Ви представим Ели Пенчева. Една дама, която ни спечели със своето спокойно излъчване и позитивно отношение. Ели е завършила своето средно образование в град Плевен и продължава развитието си в Технически университет – София, където успешно се дипломира като инженер по топлинна и масообменна техника.  Желанието й да се обогати със знания не спира до тук. Тя специализира Професионална педагогика отново в Технически университет – София.  Интересът на Ели към недвижимите имоти датира от много години, но професионално тя  се занимава с тях от 2012 г. Като водеща причина да започне в тази сфера е огромното й желание да помага на хората в такъв важен и отговорен момент, какъвто е закупуването и продажбата на имот, който може да бъде основа  на стабилно семейство или пък на успешен бизнес. Най-голямата награда и удоволствие в работата си Ели изпитва, когато види искрите на вълнение от направения правилен избор в очите на своите клиенти след финализиране на всяка една сделка. Пожелаваме й да вижда все повече и повече тези искри в очите на хората, с които работи.

Станислав Иванов също е ново попълнение в екипа на Primo+ от началото на 2016 г. и се радваме, че такъв харизматичен човек и истински професионалист  в работата си е част от нас. Стани, както всички го наричаме, е сертифициран брокер от 2013 г. Занимава се професионално с недвижими имоти повече от четири години. През годините се е доказал пред своите клиенти като динамична и комбинативна личност, насочена изцяло към задоволяване на техните нужди. Негови основни принципи в живота и професията са:  коректност, дискретност, лоялност, индивидуален подход към всяка една личност и изграждане на отношения, базирани на взаимно доверие.

Primo+  приветства Ели и Стани в своето семейство като им пожелава да  имат много успехи, доволни клиенти и  да изпитват удоволствие от работата си, за да продължават да бъдат истински професионалисти и щастливи хора. Те избраха Primo+ като техен доверен партньор в развитието на своята кариера. За тях е важно да градят бизнеса си в една иновативна среда, където получават солидна подкрепа във всяка една част от ежедневието. Новите примо-консултанти вече се възползват от доказаните търговски модели и системи на компанията, опита на всички свои колеги и мениджърския екип. Всички техни настоящи и бъдещи клиенти могат да разчитат на професионализъм и лично отношение. 

Ние от Primo+ вярваме, че големите успехи и постиженият са в резултат не само на много желания и вяра, но и на много постоянство, труд и мисъл.

Ако споделяте нашите ценности, имате реален шанс да станете част от нашето разрастващо се Примо – семейство!

 

Поздрави и успехи,

Primo+ Недвижими Имоти