Защо професионалните брокери на недвижими имоти ВИНАГИ ще обичат работата си? … без значение от #хейтА ;)

Ето 5 от най-често срещаните причини:

  1. Гъвкав дневен график – За всеки един професионалист е важно да планира своето лично ежедневие, седмица или месец, за да може и работата му да бъде оптимално удовлетворяваща. Тъй като личният и професионалният успех вървят ръка за ръка, гъвкавият дневен график е огромен плюс за конструирането на ежедневието на всеки работещ брокер. Той дава свобода на действие и избор как да запълни своето време. Тук винаги трябва да планираме с презумпцията, че гъвкавото работно време не означава НЕработно време. Означава управление на приоритети и измерване на най-важните цифри в бизнеса. Друга гледна точка е, че брокер, който управлява бизнеса си правилно може да реализира 2 пъти повече приходи от друг брокер, който работи 2 пъти повече, но не умее да управлява времето си.

Това е едно от основните умения, които развиваме в Недвижими Имоти, тъй като то е основополагащо за минимален стрес и максимални резултати.

  1. Нови умения – „Приходът е правопропорционален на уменията, които имаме “. Всеки консултант е наясно, че се развива в сфера, за която са необходими непрекъснато подобряващи се умения и постоянно учене. Високо платените професионалисти са тези, които притежават уникални и рядко срещани умения, с които могат да бъда по-полезни в дадената област. Нивото на нашите умения рефлектират върху стойността, която можем да дадем на нашите клиенти. Това ни поставя в позиция на доверени експерти за всеки, който планира да реализира сделка на пазара на недвижими имоти. Не са редки случаите, в които специалисти в дадена област се пренасочват към продажбите, само защото в тази сфера се трупат десетки пъти повече умения, отколкото при една тясно профилирана професия.

За да развиваме постоянно своите умения, в имаме изграден график за обучения както за начинаещи, така и за супер продуктивни консултанти.

  1. Най-ценният финансов актив – ИМОТЪТ! Това е поводът, за който брокерът е нает да сключи възможно най-добрата сделка за своя клиент. Изисква се голяма доза професионализъм от страна на консултанта, много мотивация, отговорност и дисциплина, които да доведат търсения краен резултат. Това винаги носи удовлетворение и допълнителна емоция, която зарежда брокерите години наред по пътя на техните професионални постижения.

Консултантите в Primo+ не пропускат да отбележат тези емоции с малки и големи подаръци за своите клиенти, както и с приятни изненади.

  1. Управляват своята доходност – Брокерите на недвижими имоти сами определят в коя част на кривата на доходите да преместят себе си. Това е така, защото както вече споменах, приходите им зависят от целите, които са си поставили и начинът им на изпълнение. Брокерите могат да посочват хиляди причини за слаби или нулеви резултати. Истината е, че причината е само ЕДНА! Познай? 🙂

В подхождаме индивидуално към целите на всеки консултант, тъй като различните цели изискват различни похвати и стратегии. Целите на различните хора често се различават над 500%, което изисква от нас да можем да предложим път за развитие на всеки спрямо неговите цели.

  1. Нови контакти – Информацията е навсякъде около нас и с няколко клика всеки може да намери това, което търси. Затова в днешно време не е важно какво знаеш, а кого познаваш. Разполагайки с необходимите умения и свързвайки се с правилните хора, успехът е гарантиран. От другата страна стои качеството на един консултант като професионалист. Колкото по-качествен контакт представлява брокера в очите на своите познати, толкова повече бизнес възможности ще открива. Никога не можем да бъдем сигурни, че един случаен човек, с когото сме се запознали днес, няма да има възможност да промени целия ни живот след 10 години…само ако имаме добър контакт с него. Затова ключовите думи тук са КОНТАКТИ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ!.

Това са само 5 причини от много, поради които брокерите на недвижими имоти толкова обичат работата си.

Ако се развивате в този бизнес и се интересувате как да повишите удовлетворението или резултатите си, свържете се с нас. Ще се радваме да поговорим за бъдещето Ви!

Ако не работите като брокер, но написаното ви допада и обмисляте да се развивате в тази област, ще се радваме да ви дадем повече информация за възможностите, които предлага индустрията, както и Primo+ Недвижими Имоти.