Primo+ Academy – от полза за всеки брокер на недвижими имоти

Primo+ Academy – еволюция в брокерския бранш. Повече професионализъм, повече доволни клиенти, повече доверие в професията.

По предварителни данни на Националния статистически институт, броят на наетите и самонаетите лица, които оперират с недвижими имоти на българския пазар, за четвъртото тримесечие на 2016 г., е възлизал на 24 800. В същото време, на пазара на труда се наблюдава глад за кадри в бранша, а професионализмът и качеството на услугите, все по-често търпят критика от клиентите.

От една страна, самата професия страда от липса на законово регламентиране, а от друга липсват учебни заведения, които да обучат бъдещите кадри и да подобрят уменията на настоящите. Към момента специалността е залегнала в учебния план само на два университета в страната – УНСС – София и ИУ – Варна.

Затова бизнесът реши сам да допринесе за развитието на кадрите в сектора като стартира създаването на Primo+ Academy. Идеята е на Щелян Калчев и Георги Янков –специалисти с дългогодишен опит в сделките с недвижими имоти, съдружници и основатели на Агенция за недвижими имоти Primo+.

Primo+ Academy e блог, в който всеки брокер, без значение от компанията към която принадлежи, има възможност да намери първокласни видео уроци, презантационни материали, реални казуси и техните решения, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Мисията на виртуалната академия е да бъде от полза за всеки брокер, който иска да увеличи качеството на услугата, която предоставя и броя на доволните клиенти.

Платформата стартира преди дни и вече се радва на голям брой потребители. В същото време е отворена за всеки, който иска да допринесе с професионални съвети от всички сфери, които биха намерили приложение в сектора на недвижимите имоти.

Създаването на Primo+ Academy е крачка към еволюцията на бранша за повече професионализъм и добавена стойност. Инициаторите са решени това да е само началото на поредица от проекти, които да са в полза на брокерите в България.

 

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/primoplusacademy/