Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Карпузица, София

Площ 70 m2

Година на строеж 2008

Строителство Тухла

Етаж 1 от 4

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


ЗЕЛЕНИНА И ТИШИНА В ГРАДСКА СРЕДА!

Продава 3-стаен Карпузица, София

Двата най-големи квартала прилежащи на бул. Цар Борис III и достигащи кръстовището с Горнобански път са кв. Карпузица и кв. Гърдова глава.

Карпузица граничи с бул. „Цар Борис III“ на юг и югоизток, с бул. „Никола Петков“ и ж.к. Овча купел-1 на североизток, ул. „Княжевска“, ул. „Върба“, ул. „Букет“ и кв. Горна баня на север, ул. „711“ на югозапад. Много хора не го знаят като квартал и често го бъркат с Княжево или Горна баня. Кварталът е голям на площ и на запад граничи с Горна Баня. В неговите предели се намира и Танковата бригада.

Районът е застроен предимно с къщи, тухлени и панелни блокове. Строителството на нови тухлени сгради в квартала започва след 2005г.

В района са разположени 26 СОУ „Йордан Йовков”, ЧСОУ „П. Р. Славейков” , колеж „Адам Смит“, 60 Санаториална детска градина Бор и църквата „Св. Екатерина“. Медицинска помощ жителите на квартала могат да получат в МБАЛ „Райна Княгиня”, СБАЛ „Визус”, Университетска детска клиника по белодробни болести и Медицински център Княжево.

Днешното предложение за продажба се намира в близост до ‘Сладкарски цех ЕЛЕЙ“, заобиколено от зеленина и тишина в градска среда.

Апартаментът се намира на партерно ниво и представлява входно антре, хол с кухненски бокс, две стаи, баня с тоалетна. По документ за собственост имотът е със застроена площ от 66 кв.м.

Към него има прекрасен самостоятелен двор с площ от 150 кв.м., където са разположени беседка и BBQ зона.

За потенциала и стойностите на жилището може да се каже много, но за да добиете реална представа за тях, можете да се свържете с мен и да уговорите посещение на място, на следните координати:

Славена Господинова

Телефон: 0882 123 946


Особености:

Състояние: За освежаване
Отопление: Електричество
Тип охрана: Масивна външна врата, Входа се заключва, СОТ
Екстериор: Саниран, Вода, Ток, Асфалтиран път, Канализация, Асансьор
Обазавеждане: Обзаведен
Други: преходен, позволява домашен любимец, асансьор, с паркомясто, технически паспорт на сградата, тежести

Славена Господинова

тел: 0882123946