Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение м-т Камбаните, София

Площ 340 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж -999

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна3

Тоалетни -


Проект с две еднофамилни къщи в полите на Витоша планина, до парк ,,Камбаните“

Продава Къща м-т Камбаните, София

Имаме удоволствието да ви предоставим една рядка възможност – може да притежавате не една, а две еднофамилни къщи в полите на Витоша планина, до парк ,,Камбаните“!

Теренът, върху който ще се построят къщите, е с размер от 600кв.м. идеална форма, без денивелация, с целодневно слънчево огряване.

Всяка от къщите е двуетажна, с разгъната застроена площ от 170кв.м., състоящо се от дневна, трапезария и кухненски бокс с излаз към веранда, офис/спалня, баня с тоалетна, три спални на второ ниво, две бани с тоалетна и две тераси. Към всяка от къщата има по две прилежащи паркоместа.

Заложеният идеен проект е примерен – инвеститорът дава възможност на купувачите да участват още на ниво проект с идея за визия и разпределение на къщата.

Къщите се предават на шпакловка и замазка.

Имотът се намира на ул. ,,Клен“ – асфалтирана, с лесен и бърз достъп до града, Околовръстен път и Бистришко шосе.

Мястото, на което се намира проектът, е едно от най-зелените, тихи и уединени места в столицата – парк ,,Камбаните“ е на ръка разстояние, същевременно можете да стигнете за 15 мин. пешеходно разстояние до Бизнес парк София и едноимената метростанция. В непосредствена близост са и Garitage park, Decathlon, супермаркети, детски градини, училища и лечебни заедения.

Вилна зона Малинова долина попада под устройствена зона жм2, която се категоризира с нискоетажно застрояване и богата растителност (плътност 25-30%, кинт 0.8-1, мин. озеленена площ 60%, кк 10м. ) .

Самият проект е заобиколен от други целогодишно обитаеми къщи и парцели, върху които предстои построяването на модерни еднофамилни имоти.

Осигурено банково финансиране и гъвкава схема на плащане.

За повече информация – Момчил Кръстев – 0882 023 793 / krastev@primoplus.bg


Особености:

Отопление: Електричество
Други: с паркомясто, гараж

Момчил Кръстев

тел: 0882023793