Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Долно Камарци, София, област

Площ 128 m2

Година на строеж 1986

Строителство Гредоред

Етаж -999

Спални 4

Бани 1

Бани с тоалетна-

Тоалетни 1


КЪЩА В ДОЛНО КАМАРЦИ

Продава Къща с.Долно Камарци, София, област

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ПРИМО+!

 

Имотът се намира на асфалтирана улица срещу училището и в близост до магазини, ресторант и Подбалкански път.

Представлява дворно място от 482 кв.м., заедно с построена в него двуетажна жилищна сграда и плевня. Първият етаж на къщата се състои от коридор, две самостоятелни стаи и баня. Към втория етаж се стига по външни стълби. Състои се от голямо входно антре, три по-големи стаи, една от които е преходна към останалите и малък бокс, който е направен към момента като кухня, но може да се използва и за изграждане на баня и тоалетна. Сградата е строена преди 1987 г. и има удостоверение за търпимост, както и всички необходими документи за продажба. Партиди за ток и вода, както и септична яма.

В селото има няколко хранителни магазина, железария, читалище, пощенска станция, галерия, арт център и до скоро функциониращо училище.

Село Долно Камарци се намира в Долнокамарската котловина (703 м. надморска височина), на Подбалканския път София – Бургас, и е на 20 км от общинския център Горна Малина и на 44 км източно от столицата. Красивата природа на заобикалящите го от всички страни планински възвишения примамват любители на планински туризъм.

Селото е пътен възел. Тук има гара на жп линията София-Бургас. Първокласни пътища са: Долно-Камарци – Горно Камарци – Ботевград (през прохода Витиня). Второкласен път е Долно Камарци – Стъргел, а след Стъргел има черен път през връх Баба за Етрополе.

Реката, течаща до центъра, дели селото на две: североизточна, разположена по започващия наклон на прохода „Гълъбец” и югозападна част, която е изцяло в равнинната част на котловината. Обособена е вилна зона по източния хълм, над гара Долно Камарци, която непрекъснато се разраства поради желанието на хората да живеят сред чиста природа. Благодарение на щедри дарения от жители на селото са реставрирани църквата „Свети Георги“ в селото и манастира „Света Троица“ намиращ се на близък хълм. От него се открива красива панорама към селото и долината.

В селото към момента живеят над 400 души.

За повече информация и организиране на огледи:

Даниела Бояджиева 0887 996 641

Веселин Георгиев 0888 452 381

 

РАБОТИМ С КОЛЕГИ!!!

Primo+ отдел продажби www.primoplus.bg.

 

 

 


Особености:

Състояние: За освежаване
Обазавеждане: Полуобзаведен
Други: гараж, ключ

Веселин Георгиев

тел: 0888452381