Вид оферта Продава

Тип имот 4-стаен

Местоположение в.з.Малинова долина, София

Площ 191 m2

Година на строеж 2025

Строителство Тухла

Етаж 3 от 4

Спални 4

Бани -

Бани с тоалетна2

Тоалетни -


Продава 4-стаен в.з.Малинова долина, София

ДЕПОЗИРАН ОТ АДВ В КЕШ ОТ ИНВЕСТИТОРА

В подножието на Витоша, с прецизен архитектурен дизайн и естествени материали – сградата принадлежи едновременно на града и на планината.

Тази всекидневна и тази гледка ще Ви впечатлят!

Primo+ недвижими имоти предлага качество, стил и изящност на все по-предпочитано място, а именно в.з. Малинова долина, близо до Garitage Park & Residential Park Sofia в полите на Витоша. Сградата е малка, но с просторни апартаменти и зашеметяващи гледки, както към града, така и към планината.

Само на крачка отвъд околовръстен път, но с лесен достъп до множество удобства и обекти – IKEA, Ring Mall, Бизнес сгради, парк Камбаните, автобусна спирка, три детски градини и язовир Панчарево. Районът е предпочитан от млади семейства, търсещи спокойна среда, като същевременно предлага близост до основни удобства и търговски обекти.

Сградата е със само 9 на брой жилища, всичките просторни, предвидени за лично ползване, изградени с висококачествени материали, съвременни архитектурни решения, което води до енергийноефективност и устойчивост!

Отличителният характер и гордостта на сградата е безспорно – фасадата. Вентилируема, окачена от финландска термо дървесина и керамични плочи, алуминиева дограма с трислойни стъклопакети, с прекъснат термо мост и газова инсталация.

Асансьорът е предвиден от реномиран изпълнител, а за вашето спокойствие и сигурност ще бъдат изградени видеонаблюдение и контролиран достъп.

Естествената денивелация на терена дава очарователен облик и възможност целодневно осветяване и въздух, посредством терасиранаото дворно простарнство с площ над 1000 кв.м.

АП. 5 приложен на чертежа притежава разкошен почти 50кв. всекидневна с обширна тераса и изложения в три посоки!

Всеки апартамент ще бъде с блиндирана входна врата със солидна механична заключваща се система и италианска патронна брава, осигуряваща максимална защита. С избора на материали и дизайн, целта е да се създаде усещане за градско жилищно пространство на зелено място, отговаряйки на нуждите и начина на живот на съвременните млади семейства. Цените са с включено ДДС. В подземното ниво се намира гаражът за автомобили, мотоциклети и велосипеди. За всеки апартамент е предвиден подземен гараж или паркомясто, който се заплаща допълнително.

Още много може да се изпише за тази обява, но за да придобиете най-добра представа – заповядайте на живо!


Особености:

Отопление: Електричество
Обазавеждане: Необзаведен
Други: в строеж, склад в апартамента, асансьор

Билян Шенков

тел: 0883455667