Вид оферта Продава

Тип имот Парцел

Местоположение с.Долни Лозен, София

Площ 1789 m2

Година на строеж -

Строителство -

Етаж -

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


Продава Парцел с.Долни Лозен, София

Панорамен, равен парцел в регулация с гледка към Лозенска планина в самото начало на Долни Лозен. Намира се в края на ул. Теменуга и ул. Могила.

Имотът е с 24 м. лице на улица Могила и попада в устройствена зона „Жилищна зона за малкоетажно застрояване в природна среда“ (Жм1). Максималните параметри са: плътност – 30%, кинт – 0,9, озеленяване – 60%, кота корниз – 10 м. Ток има пред имота, а главния водопровод на селото е на 100 м. Решение за водата може да бъде и сонда.

Село Лозен е все по-предпочитано място, както за отдих и почивка, така и за целогодишно пребиваване далеч от градския шум. Само на 30 минути от центъра на София чрез бързия си достъп от околовръстното шосе и магистрала Тракия. Придвижването с градски транспорт също е изключително удобно посредством метро и автобусна линия № 5. Разположено е в полите на Лозенската планина, което се отразява в по-голяма продължителност на слънчевото греене в сравнение с кварталите разположени по северните склонове на Витоша. Същевременно действието на местните ветрове, които се активизират във вечерните часове носят свеж и чист въздух от планината. Осезаемо е качеството на въздуха, дните с мъгла и смогови явления са рядкост.

За повече информация не се колебайте да ме потърсите на 0886835307 – Маруся Евтимова.


Особености:

Други: в регулация, склад в апартамента

Маруся Евтимова

тел: 0886835307