Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение в.з.Малинова долина, София

Площ 101 m2

Година на строеж 2024

Строителство Тухла

Етаж - от -999

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава 3-стаен в.з.Малинова долина, София

Primo+ недвижими имоти Ви предлага практичен тристаен апартамент на партерен етаж с обща площ от 101 кв.м. в тази малка, качествена и почти готова сграда на ул. Есен 26, до Бизнес Парка и м-т ‘Камбаните’.

Локацията: Местност ‘Камбаните’ предлага спокойствие, чист въздух, семеен район с отлична, наистина ‘топ’ локация, а именно – вилна зона Малинова Долина II. В близост са МС ‘Бизнес Парк’, ‘Бизнес Парк София’, магазини, борови гори, пътечки и поляни за отдих и излет със семейството. 15 мин пеша от метрото.

Сграда Камбаните е триетажна сграда с 6 апартамента, прилежащ двор, паркоместа /възможност за зареждане на EV/ беседка с барбекю, запазени са и стари съществуващи вечнозелени дървета. Високотехнологична и почти автономна – соларни панели, водно подово отопление посредством термопомпа, а за охлаждането чилъри.

Находящите сгради в непосредствена близост са предимно еднофамилни къщи и малки жилищни сгради. Районът е изключително зелен , изпълнен с дворове с тревни площи и дървета. Локацията съчетава спокойствието и уюта с близостта до възлови локации и бърз достъп до центъра на София.

Имотът може да бъде предаден в готов вид – опция за довършителни дейности по изискване и проект, което е допълнително споразумение.

ЗАБЕЛЕЖКА – В цените не са включени – отоплителна инсталация с Термопомпи, селективни соларни панели и алтернативни източници на енергия.

При сериозен интерес и след извършен оглед е възможен коментар на цената!

Много може да са напише за тази обява, но за да придобиете най-добра представа заявете своя час за оглед:

Видео към имота:

Билян Шенков – +359883455667 / shenkov@primoplus.bg .

ВИДЕО КЪМ ИМОТА – https://www.youtube.com/shorts/jwfQsibf8HM

We speak decent english, please do not hesitate to contact us.


Особености:

Други: гараж, в строеж, склад в апартамента

Билян Шенков

тел: 0883455667