Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Радковци, Велико Търново, област

Площ 615 m2

Година на строеж -

Строителство Тухла

Етаж 3

Спални 9

Бани -

Бани с тоалетна9

Тоалетни -


Продава Къща с.Радковци, Велико Търново, област

Представяме ви за продажба триетажна жилищна сграда, в село Радковци, община Велико Търново. Имотът е с разгъната застроена площ от 614 кв.м. и се състои от полуподземен етаж с площ от 175 кв.м., първи надземен етаж с площ от 235 кв.м , втори надземен етаж от 20 кв.м. и покривно пространство с 360 градусова гледка, което може да бъде превърнато в лятна градина с различни кътове.

Полуподземният етаж се състои от три склада, две стаи със собствени санитарни възли, две хоби стаи, с коридор и санитарно помещение и стълбище. Стаите са с площ от 20 квадратни метра и са предвидени да бъдат с френски прозорци.

Първият надземен етаж се състои от коридор, кухня- 21,69 кв.м, склад, дневна – 81,72 кв.м. , стълбище, стая за парна баня, за душ, за сауна, за релакс и тераса- 72,55 кв.м.

Вторият надземен етаж се състои от фоайе, склад и пет спални, всяка със собствен санитарен възел и тераса. Стаите са площ от 17 и 20 кв.м. , ориентирани са на изток, юг и запад, с прекрасна гледка към балкана.

Етажите са свързани помежду си посредством вътрешно стълбище , като полуподземния етаж има директен излаз от всека стая към двора, първия надземен има също излаз към двора посредством външно стълбище и вход от северната страна на сградата. От втория надземен етаж се излиза на покривното пространство.

Къщата е завършена в груб строеж, снабдена е с ток и собствен водоизточник.

Парцелът е с обща площ от 5866 кв. м. , граничещ на юг с гора и прекрасна гледка към балкана.


Особености:

Обазавеждане: Необзаведен

Мария Бижева