Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

  • създаваш филтри за своите търсения
  • сравняваш имоти
  • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
  • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. „Отец Паисий“ №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. „България“ № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

Описание на имот

Примо+ Недвижими Имоти има удоволствието да Ви представи затворен комплекс „Морени клуб резиденс“.

В тази оферта ще видите информация за тристайни апартаменти на трети етаж. Апартаментите се състоят от входно антре, дневна зона с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалет, перално помещение и една или две тераси.

Срок за завършване 2023г.

„Морени клуб резиденс“ е жилищен комплекс в София, в непосредствена близост до „Ринг мол“ и IKEA. Разположен е върху терен с площ 91 дка, с ниско етажно застрояване, панорама към Витоша, чист въздух, обширна паркова зона, езеро и много слънце.

В комплекса са проектирани луксозни и редови къщи, апартаменти с една, две и три спални. Комплекса е с изцяло жилищна функция. Сградите са свободно разположени, ситуирани са изток-запад, не нарушават движението на въздуха и чистотата му. В центъра на всичко е поставен човекът, а около него – слънцето, въздуха, земята и водата. С тази цел автомобилите са изведени само по периферията на комплекса. Покритата река е използвана за създаването на ново езеро, за да остане привлекателна и просторна зоната за разходки и почивка. Озеленяването е едновременно в помощ на чистотата на въздуха и дом на птичките. За отопление и охлаждане ще са използват чисти енергоносители и системи: природен газ, климатична техника от най-ново поколение. Луксозни общи части с шумопоглъщащи тавани и „тихи“ настилки. „Морени“ е място за здравословен живот. Място за почивка. На крачка от Витоша, където можете да се разхождате в гората, да карате ски през зимата и велосипед през лятото. В комплекса е създадена Алея на здравето с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито. Обозначеният маршрут гарантира безопасност и спокойствие. Далеч от сградите има игрище за минифутбол и волейбол за най-малките.

В сградите са проектирани три типа имоти – с две и три спални, и малки жилища с едно общо помещение, което може да бъде разделено по желание на клиента. Всеки от апартаментите на първи етаж разполага с индивидуален двор. Газова отоплителна система с монтирани стенен двуконтурен котел, алуминиеви глидерни радиатори и лири в баните, с топлоносител вода. Климатизация: тръбна разводка за сплит и мултисплит климатична система. Дограма: Петкамерна PVC с двоен стъклопакет. Паркомясто в подземен паркинг.

В момента актуални 6 броя различни тристайни апартамента, един четиристаен апартамент и 15 броя къщи с три или четири спални.

Сграда А разполага с един тристаен апартамент на първи етаж, с обща квадратура 172,46 кв.м. и цена с паркомясто 282900 евро с ДДС

Сграда Б разполага с един тристаен апартамент на първи етаж, с обща квадратура 169,30 кв.м. и цена с паркомясто 277700 евро с ДДС

Сграда В разполага с един тристаен апартамент на втори етаж, с обща квадратура 175,65 кв.м. и цена с паркомясто 279300 евро с ДДС

Сграда Г разполага с 3 броя тристайни апартамента на втори етаж, с обща квадратура от 166 до 175 кв.м. и са на цена от 264200 и 279300 евро с ДДС.

За повече информация и каталог на целия комплекс не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0882 023 294 – Денис Кирилов и на мейл: moreni@primoplus.bg

Детайли
: Без отопление
: Необзаведен
: 1
Местоположение
България
София
Симеоново
2

МОРЕНИ КЛУБ РЕЗИДЕНС

Продажби, 3-стаен, Симеоново, София

2 Спални
2 Бани
166.15 m²
€264,200
Основни характеристики
Тип имот : 3-стаен
Вид оферта : Продажби
Площ : 166.15 m²
Цена : €264,200
Година на строеж : 2023
Строителство : Тухла
Етаж : 2 от 3
Спални : 2
Бани : 2
Информация за консултанта
Primo+
град София, ж.к. Зона B-5-3, ул. \"Отец Паисий\" №15, ет. 1
Свържи се с консултант