Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение с.Първомайци, Велико Търново, област

Площ 130 m2

Година на строеж -

Строителство Гредоред

Етаж -999

Спални 4

Бани -

Бани с тоалетна1

Тоалетни -


Продава Къща с.Първомайци, Велико Търново, област

Primo+ недвижими имоти Ви предлага тухлена къща със стопански постройки и добре поддържан двор в добре развитото село Първомайци. Селото е с много добра инфраструктура , страхотна локация , добър , целогодишен достъп , множество магазини , заведения , градски транспорт и централна канализация. С.Първомайци е разположено на около 14 км от гр.Велико Търново и на около 3 км от гр.Горна Оряховица , което съчетано с много добрата инфраструктура прави селото едно от най-предпочитаните в региона.

Имотът е разположен в началната част на селото , откъм с.Самоводене , на малка и тиха улица , като всички имоти по улицата са в добро състояние и в тях се живее целогодишно.

Състои се от :

– Тухлена къща – гредоред , в много добро състояние , добре поддържана , с наскоро ремонтиран покрив , на 2 нива . 1во ниво –мазе /механа с площ от около 28кв.м  и 2ро,жилищно ниво с площ от 52,75 кв.м. , състоящо се от 3 стаи , килер подходящ за преустройство в санитарен възел , коридор и тераса.

– Пристройка с площ от 32 кв.м. , състояща се от антре , дневна , спалня , кухня и баня/тоалетна , свързана с централната канализация на селото .

– Стопански постройки ;

Дворното място е площ от 1750 кв.м . , равно и много добре поддържано , с лозе , овошки и кладенец с електрическа помпа за поливане.

Имотът е в много добро състояние , много добре поддържан . Квадратурата посочена в настоящото описание е измерената светла площ на имота (измерен е вътрешния контур на помещенията). 


Особености:

Състояние: За ремонт
Обазавеждане: Необзаведен

Ивайло Славов

тел: 0887 177 900