Вид оферта Продава

Тип имот 3-стаен

Местоположение Кръстова Вада, София

Площ 137 m2

Година на строеж -

Строителство Тухла

Етаж 3 от 4

Спални 2

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


Продава 3-стаен Кръстова Вада, София

Primo+ недвижими имоти Ви представя НОВ ПРОЕКТ С ОТЛИЧИТЕЛНА ВИЗИЯ И ОГРАНИЧЕНИ НАЛИЧНОСТИ!

Ап. 3 се намира на партерния етаж и представлява: всекидневна с кухненски бокс и тераса, две спални, две бани и склад и прилежащ двор от 65 кв.м.

Площта на жилището е общо 213.5 кв.м. от които 65.89 двор, 29.95 е тераси извън посочената площ, 117.66 с общите части, а 106.58 е чистата площ. Приложен е чертеж за олеснение.

Една разкошна малка сграда с 9 апартамента, отличаваща се визия и качество.

Топлоизолационна система на BAUMIT, HPL плоскости, модерни и качествени общи части, технологично съобразена с новите тенденции за енергийна ефективност. Отоплението е посредством газ и/или климатици. Възможност за покупка имоти с различна площ, както и гаражи.

Тази част на Кръстова вада е по-предпочитана заради нискоетажното застрояване, зелен район, с асфалтов достъп, спокойствие.

Друго предимство е бързият достъп до бул. Черни връх, Околовръстен път и ул. Емилиян Станев. В близост се намира новата High Tech Area – бизнес сгради и офиси, „Quartal Food Park“, мол „Парадайс Център“ и метростанция „Витоша“.

Предстои изграждане на нова метростанция на няколко стотин метра от сградата.

Намира се в най-бързоразвиващия се и желан район в град София – кв. ‘Кръстова вада’. В непосредствена близост са ‘Quartal food park’, търговски център ‘Paradise Mall’ и метростанция ‘Витоша’. Сградата ще е на първа линия на нова четирилентова улица, което гарантира бърз достъп до бул. ‘Черни връх’ и бъдещата метростанция на него, както и безпроблемен излаз на Околовръстен път.

Офертната цена към края на май е 225479.31 евро без ДДС.

Още много може да се напише за този проект, но за да придобиете реална представа за него – заповядайте на оглед.

Един от плюсовете на този етап на строителство е, че може да промените архитектурата на вътрешните стени по Ваш вкус. Строителят предлага довършителни и ремонтни дейности на преференциални цени.

За повече информация: Билян Шенков 0883455667 bilyan.shenkov@gmail.com


Особености:

Други: асансьор

Билян Шенков

тел: 0883455667