Вид оферта Продава

Тип имот Къща

Местоположение гр.Трявна, Габрово, област

Площ 1067 m2

Година на строеж -

Строителство Тухла

Етаж -999

Спални -

Бани -

Бани с тоалетна-

Тоалетни -


Продава Къща гр.Трявна, Габрово, област

Примо+ представя на вашето внимание имот с огромна перспектива, потенциал и отлична инвестиция в район с много традиции познати още от възрожденския период на България.

Комплекса от къщи се състои от десет самостоятелни еднофамилни къщи, ситуирани върху урегулируем поземлен имот (УПИ) с площ от 16 359 кв.м и прилежащи в съседство на него терени от смесен тип предназначение и обща площ от 51 917 кв.м.

Къщите са довършени на етап „груб строеж“, с опция за индивидуално решение за довършване на новите си собственици и обща застроена площ от 1067 кв.м.

Имота е с малка денивелация и отлично отстояние на къщите помежду им, което дава възможност пред всяка една от тях да се открива прекрасна гледка към огромната шир на Стара планина и емблематичните върхове като Шипка, Бузлуджа и много други.

Района е добре развит, с бърз достъп по асфалтов път до основни артерии, целогодишно населен, в съседство до добре развити дългогодишни хотелиерски бизнес и къщи за гости.

Град Трявна се намира в централната част на България – на почти еднакво разстояние от София и Варна – около 250 км, на 440 м надморска височина. Градът е разположен в подножието на северните склонове на Стара планина. В периода на Възраждането (XVIII – XIX в.) в Трявна възниква Тревненската художествена школа.

И днес Трявна продължава да пази възрожденския си дух.

Не се колебайте дали това е вашето място, а елате и се уверете сами.

За повече информация и детайли: Румен Кръстев- 0883 388 916


Особености:

Състояние: За ремонт
Отопление: Локално
Екстериор: Ново строителство
Обазавеждане: Необзаведен
Други: в строеж, за инвестиции

Румен Кръстев

тел: 0883388916