Фотоконкурс на PRIMO+ “Снимка НА балкона и ОТ балкона”

От 26 април 2017 г., Агенция за недвижими имоти Primo+, стартира фотоконкурс на тема “Снимка НА балкона и ОТ балкона”.

Изпрати ни снимка на твоя балкон, балкона на съседа, офиса, даже и на случайна сграда, която те кара да изпиеш кафето си с радост на нейния балкон или пък просто ни сподели красива гледка ОТ терасата, ако виждаш нещо под или над смога!

Снимката (допуска се само 1 снимка от участник) може да изпратиш на e-mail office@primoplus.bg или като съобщение на страницата ни.

Ние ще споделим снимката в нашата страница във Фейсбук. Най-харесваните снимки  ще получат специални награди, предоставени от нашите приятели Дифърънт Трейд , а снимката спечелила най-много харесвания ще донесе на своя автор 2 билета за театралната постановка “Етажна гроздова”, с участието на уникалните Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова, Невена Бозукова, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев.

Целта ни е да разменим идеи за това прекрасно пространство от всеки дом – вие ще споделите своите идеи, но и ще имате възможност да почерпите такива, а и вероятно да отидете на театър, да подсладите живота с подаръчни комплекти от Дифърънт Трейд или да отпиете истинско италианско еспресо от уникални чаши.

Снимките може да изпращате до 15 май, а на 16 май ще се свържем с тези от Вас, които са получили най-много харесвания.