Работи с Примо-консултант, спечели пари! Възможно ли е това?

Естествено, че е възможно. Основно Вие печелите поради няколко причини:

  • Емоционална привързаност – най-лошият съветник по време на преговорите е „емоцията”. Вашият брокер не е емоционално обвързан със сделката, няма да живее там, няма да настанява своето семейство. Всички тези лични емоции, носят огромна тежест през процеса на преговорите и могат да Ви струват много пари, или пък мечтаният дом. Вашият брокер има възможността да остане фокусиран през целия период на преговорите без да намесва лични мотиви и впечатление.

  • Професионална подготовка – средно в живота си, един човек участва в преговори за недвижим имот между 4 и 7 пъти. Всеки Примо-консултант ежедневно взима участие при преговори на различни видове транзакции между продавачи, купувачи, инвеститори и други участници на пазара. Постоянните обучения в офисите на Primo   също са насочени към усъвършенстване на търговските умения на брокерите, за да бъдат те в полза на клиента;

  • Експерт на пазара – ако Вашият брокер е експерт на пазара на недвижими имоти, той би разпознал качественият имот, както и добрата сделка от гледна точка на финансовите условия, вид на имота и други допълнителни параметри. Виждайки потенциала за развитие на сделката, ценовите нива на предлагане, интензивността на търсене за района, както и много други фактори, той би могъл да проведе много ефективни преговори със собственика на имота, с цел подсигуряване на най-добри условия за Вас.

  • Работещ модел – факт е, че модела, който използваме при преговори със собственици е с доказани резултати във времето и дава сериозна преднина на нашите клиенти при днешните условия на пазара.

Всеки Примо-консултант може да Ви разясни целия процес при покупката на имота, както и всички механизми, които носят директно ползи за всеки клиент.