Профил

Научавай всичко първи! Направи личен профил, за да:

 • създаваш филтри за своите търсения
 • сравняваш имоти
 • получаваш известия за корекции в цената на наблюдавани оферти
 • и други полезни опции
Контакти

град София, ж.к. Зона B-5-3
ул. “Отец Паисий” №15, ет. 1
Email: office@primoplus.bg
Тел: 02 4 42 43 46; 0888 11 88 68

град Велико Търново
бул. “България” № 2, ет. 2
Email: vt@primoplus.bg
Тел: 062 62 40 40; 0889 89 92 89

 

Лидерство

Лидерство

Магистри и докторанти в катедра „Недвижима собственост“ към УНСС, търсени експерти , брокери с над 15-годишен опит, консултанти по инвестиции и създатели на първата дигитална академия за брокери в България.

Единственият ресурс на Щелян и Георги през 2004 г. е стремежът за развитие и желанието да помагат на хората, които са на пазара на недвижими имоти. Днес този ресурс еволюира в една от най-иновативните компании за недвижими имоти в България.

„Когато въвеждаме нов процес или система в компанията, първото нещо, което обсъждаме с Георги е как това ще помогне на нашите консултанти да подобрят бизнеса си.“ Щелян Калчев

Щелян Калчев

Управляващ съдружник

Щелян е брокер, мениджър и консултант по инвестиции с 15-годишен опит в недвижимите имоти и съосновател на иновативната Primo+, една от водещите и най-уважавани агенции в град София и Велико Търново. Щелян има завършена степен бакалавър по “Финанси” и с магистърска степен по “Икономика на недвижимата собственост”. Докторант в катедра “Недвижима собственост” в УНСС с дисертация на тема “Инвестиции в имоти”. Често води лекции на студенти по различни дисциплини.

Постиженията му в работата говорят за професионализъм от най-високо ниво и непоклатими етични и професионални стандарти. Между тях са: сертифициран брокер 3-то ниво от НСНИ (Национално сдружение „Недвижими имоти“) през 2006 г., попада в топ 50 на Европа по брой сделки (от 15 000 брокери) в най-голямата агенция за имоти в света, има участия в множество обучения в страната и чужбина, доклади и статии в тематични конференции, лектор и водещ на курсове, сертифициран NLP практик и международен коуч, получил знанията и опита лично от основателя на NLP Джон Гринднър, участник в семинарите на световния №1 бизнес и личностен стратег Тони Робинс.

Щелян и екипът му, от над 35 професионалисти, обслужват стотици клиенти всяка година. Те им помагат да направят възможно най-добрата сделка, независимо дали купуват, продават, наемат или отдават под наем недвижим имот.

Щелян Калчев е Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна платформа за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”.

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Георги Янков

Управляващ съдружник

Георги Янков е специалист с 15-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Той е управляващ съдружник и съсобственик в Primo+. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално сдружение „Недвижими имоти“. Георги е лектор с международен опит, предприемач и инвеститор в компании от други сектори на икономиката. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска – по специалност “Бизнес с недвижими имоти” от УНСС. В момента е докторант с дисертация на тема: „Повишаване ефективността на брокерите чрез иновативно обучение.“

Освен брокерската дейност, Георги се развива и в областта на консултирането на строителни предприемачи. Той и екипът му успешно реализират редица жилищни сгради и комплекси като помагат на инвеститорите да повишат икономическата ефективност на своите проекти.

От няколко години Георги пренася страстта от бизнеса и на тенис корта, където целите му са не по-малко амбициозни. Темата „понеделник“ е едно от неговите странични занимания като се опитва да помага на всички хора, които имат нужда от повече енергия в началото на седмица.

Съосновател на Primo+ Academy – водеща обучителна платформа за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Адв. Кирил Анев

Партньор

Роден на 29.07.1980 г. Завършил висше образование, специалност „Право” във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, град Велико Търново през 2003 г. Работи като юрисконсулт в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. до 2015 г., когато се вписва като адвокат във Великотърновската Адвокатска Колегия.

Специализира в областта на вещно, облигационно, семейно, наследствено и търговско право.

Притежава над 13 годишен опит в комплексното правно обслужване на сделки с недвижими имоти: покупки, продажби, дарение, наеми, замяна, ипотеки и др., водене на преговори относно сключване на различни видове договори и споразумения, консултации и изготвяне на правни документи в сферата на гражданското и търговско право, участие в нотариални производства;

„Когато се грижим за документалната обезпеченост на всяка сделка работим както за интересите на клиента, така и за спокойствието на консултантите на Primo+”

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Ивайло Славов

Брокер / партньор

Ивайло Славов е брокер с опит в сферата на недвижимите имоти от над 10 години. Отличава се с професионализъм , сериозно отношение , коректност и почтеност. Има осъществени стотици сделки и е помогнал на голям брой хора да намерят своя дом. Един от водещите и най-успешни брокери във Велико Търново.

„Когато обсъждаме нашите ценности и култура с бъдещите консултанти, винаги стартираме с думите „морал“ и „коректност“.

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Момчил Кръстев

Брокер / партньор

Здравейте! Аз съм Момчил и съм част от екипа на Primo+ от началото на 2012, първоначално в отдел ,,Наеми‘‘, след това като брокер и впоследствие партньор в отдел ‚Продажби‘ .

През работното си ежедневие участвам в и управлявам процесите на покупко-продажба за български и чуждестранни клиенти в град София, включващи пазарни анализи, залагане на приоритети, финансиране, маркетинг, организиране и провеждане на огледи, срещи, преговори, изповядване на сделки и въвеждането на новите собственици в мечтания им дом.

Горд съм да споделя, че съм създал успешни умения в привличането и поддържането на контакти с клиенти и постоянно разрастване на клиентската база през годините– около 80% от бизнеса ми последните 4 години е генериран чрез препоръки, което спомага за постоянният ръст на обема и броя сделки всяка следваща година;

Винаги целя да надмина очакванията на клиентите си, когато съм нает да продавам най- ценния им финансов актив. Личното отношение и професионалното обслужване са на най- висок пиедестал и се радвам, че с помощта на колегите си създаваме едно общество от доволни клиенти и приятели!

През свободното си време се отдавам на любимите ми хобита- пътешествията и музиката, а последните години открих в спорта един верен съюзник, който ми помага както в лично, така и бизнес отношение.

Стаж и умения
 • Опит като търговец и мениджър в сферата на директните продажби в Southwestern Advantage в САЩ – летният период на 2010г. и 2011г.;
 • Участие в международен семинар за недвижими имоти ,‚Superstar Retreat‘’ на Mike Ferry в Генуа, Италия‘ и ,,Action Workshop’‘ на Mike Ferry в Соренто, Италия;
 • Участие в множество семинари и обучения в областта на продажбите, маркетинга, лидерство и мениджмънт на персонала;
 • Брокер на годината в отдел ,,Наеми‘‘ – 2012, 2013 (по оборот);
 • Брокер на годината в отдел ,,Продажби‘‘ – 2016; 2017; 2018;

„В Primo+ не даваме празни обещания, а реално работеща платформа за кариерно и бизнес развитие. Всеки може да достигне следващото ниво чрез системите и инструментите, които развиваме…стига да поиска.“

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Симеон Тачев

Брокер / партньор

ОПИТ

2011 – в момента: Брокер-консултант

ОБРАЗОВАНИЕ

2008: СОУ „Иван Вазов”, профил „Информатика и информационни технологии”, гр. Плевен

2012: „Университет за национално и световно стопанство”, Бакалавър, Специалност Икономика на недвижимата собственост”

2013: „Университет за национално и световно стопанство”, Магистът, Специалност „Икономика на недвижимата собственост”

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ

Награда „Мениджър екип в отдел наеми”, 2012 г.

Награда „ Брокер на 2013 година в отдел наеми”, 2013 г.

Награда „Изключително обслужване, 2014 година

Награда “Брокер на годината” за 2015г.

2014 – 2019: Цялостно реализиране на няколко жилищни проекта на пазара в гр. София

«Моята мисия е да предоставям най-качествената услуга за недвижими имоти в София, основана върху по-високи стандарти на етика и професионализъм, ценности и грижа за всеки един клиент. Това е част от културата, която предаваме на всички брокери присъединяващи се към Primo+”

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Спас Спасов

Брокер / партньор

АЗ СЪМ
 • професионалист в имотите;
 • различавам се с новаторски подход в бизнеса
 • работа в екип
 • интересът на клиентите ми е на първо място
 • поемам пълна отговорност за всяко мое действие и/или бездействие
 •  отнасям се към всеки с уважение и внимание
 • подхождам етично и почтено към всички мои колеги, клиенти и партньори

“Всичко това е част от моята бизнес философия, която ми е донесла стотици доволни клиенти през годините. Всеки нов консултант в Primo+ може да получи реални и работещи инструменти, които да му помогнат да развие кариерата си по-ефективно и с минимален риск.”

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Николай Башев

Брокер / партньор

Казвам се Николай Башев и съм консултант на недвижими имоти от шест години. Специализиран съм в покупко-продажбата на жилищни имоти в гр. София. Статистиката сочи, че за този период 88% от продавачите, които са ми гласували ексклузивно доверие, са реализирали успешно продажбата на най-ценния си финансов актив. През 2018 година съм имал нужда средно от 12 дни, за да намеря купувач за имотите, които продавам. Смятам, че зад успешният финал на всяка една сделка се крият доверието, упоритостта и компетенцията.

Образование

2004г. – 2009г. : Гимназия с преподаване на чужди езици „Христо Ботев” , гр. Кърджали

Първи чужд език: немски език; немска диплома DSD II Niveau C1

Втори чужд език: английски език

2009г. – 2013г. : Университет за национално и световно стопанство, Бакалавър, Специалност „Недвижима собственост”

Когато работя с нови колеги в Primo+ винаги се стремя да влезна в максимално много детайли за всеки въпрос, който обсъждаме. Важно е новите брокери да осъзнаят, че сега навлизат в бизнеса и им предстои дълъг път, а не да решават, че са супер професионалисти след 3 месеца и знаят всичко. Това е формулата за 100% успех!“

Primo Black BG_R_no_re_300x338

Станислав Иванов

Брокер / партньор

Казвам се Станислав Иванов, на 33г. от гр. Свищов. От 2016г. съм партньор и консултант недвижими имоти в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти в Primo+. За 8 години в тази сфера придобих огромен практически и теоритичен опит. През 2013г. преминах успешно образователно-квалификационен курс на обучение към Министерство на образованието и науките със степен „Брокер на недвижими имоти“. През всички тези години се старая да се развивам, да се уча и обогатявам уменията и знанията си чрез посещения на най-разлини събития, като семинари, курсове, обучения и др.

Ние в Primo+ Недвижими имоти изграждаме работата си с клиентите изцяло на база на принципа „ Личен Брокер“. През годините доказах на много хора, с които съм имал контакти, че това е най-добрата стратегия за работа с консултант недвижими имоти.

Принципите, които съм изградил като основни в работата ми са:
 • Коректност
 • Дискретност
 • Изграждане на взаимно доверие
 • Индивидуален подход към всеки клиенти
 • Лоялност
Моят съвет към всички консултанти е:

„ Специализриайте се в насока Личен Брокер – професионалист, на който всеки клиент може да се довери на 100%. Покупката и продажбата на недвижим имот могат да са изключително приятни и лесни процеси, само и единствено с личен брокер.

Едно от най-важните неща, които всеки нов колега може да намери при нас е сплотеността на екипа и това, че взаимоотношенията между хората се основават на приятелство и доверие.“

Primo Black BG_R_no_re_300x338